Succes. Wat is dat?

Succes. Kan je ons vertellen wat succes is? Of wanneer je succesvol bent?

Succes is een omschrijving van iets wat voor iedereen anders is.

Sommige ondernemers zijn allergisch van het woord. Andere kunnen alleen maar bezig zijn met het feit dat ze succesvol willen zijn.

Interessant is om te achterhalen wat succes voor jou betekent. Of voor diegene die liever niet het woord succes in de mond nemen, om te achterhalen waardoor het komt dat je allergisch bent ervoor.

Succes heeft namelijk een doel in zich en een actie. En dat is wat veel mensen doet terugschrikken voor het woord.

Op het moment dat je het over doelen en acties hebt, zou het kunnen gebeuren dat je loskoppelt van je hart en lichaam en alleen nog in je hoofd bent.

Als dat zo is krijgt succes een nare smaak. Je bedenkt dan doelen die wel in je hoofd mogelijk zijn maar waar je je niet goed bij voelt en niet blij van wordt.

Daarom vraagt succes van jou om geïnspireerde doelen te stellen en geïnspireerde acties te nemen.

Wij hebben daardoor een aantal criteria opgesteld waardoor we contact houden met ons hart en ons lichaam zodat we niet allergisch zijn voor het woord succes maar dat het ons helpt om dat te doen wat we graag doen en daarmee ook het inkomen verdienen waar we van dromen.

Succes bereik je door
1. Je goed te voelen
Je neemt hierdoor ontspannen je acties en werkt ontspannen aan dat wat je bereiken wil.
2. Duidelijk te zijn
Weten wat je wel en niet wilt, grenzen stellen naar jezelf en naar je klant geeft focus.
3. Moed en lef te tonen
Maak je comfortzone steeds een beetje groter, zo groei je persoonlijk en groeit ook jouw bedrijf.
4. Van jezelf te houden
Jij bent geweldig. Pas als je dat van jezelf vindt kan je het gevoel toelaten als anderen dat van jou vinden. Je kan een compliment maar ontvangen als je er ook mee kan zijn.
5. Je vrij te voelen
Voel jij dat je jouw leven op jouw manier mag leven? Maak jij jouw eigen keuzes of bewandel je het pad wat een ander voor jou uitgestippeld heeft?
6. Succes in je leven toe te laten
Ervaar je nog geen succes in je leven dan kan het zijn dat je zelf jouw succes bewust of onbewust tegenhoudt. Door te geloven dat jij het ook waard ben om succes te hebben zet je de deur voor succes open.

Succes begint bij jezelf. Waarmee ga jij aan de slag?

Hoe staat het momenteel met de zichtbaarheid van jouw bedrijf? Bereik je al voldoende mensen die misschien jouw klant willen zijn?

Morgen geven we een gratis webinar waarin wij je leren hoe je met 3 acties je zichtbaarheid vergroot zodat je jouw klanten aantrekt zonder de hele dag te lopen pitchen.

Maak je tijd vrij om de webinar te volgen? Je kan direct met de acties aan de slag. Wanneer je dat samen met ons wil doen heb je ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor de workshop. Op 12 juni geven we namelijk voorlopig voor de laatste keer de workshop waarin we de door ons ontwikkelende methodiek Succesvol Zichtbaar Ondernemen delen.

Het zal ook de laatste keer zijn dat we een workshop met een grote korting aanbieden voor 97 euro excl. btw. We hebben zo veel positieve reacties op onze workshop gehad waardoor we weten dat de workshop van zo grote waarde is, dat je de investering heel gemakkelijk terug zal verdienen.

Misschien vind jij het interessant om de workshop te volgen maar komt ons bericht uit de lucht vallen en heb je nog vragen erover aan ons. Bel ons dan gerust even op of mail je telefoonnummer zodat we jou kunnen bellen.

Via deze link schrijf je in voor de webinar.

Be You!

Vivian en Sille

Vivan 0468 16 9192
Sille 0473 990 665

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *