Missie en Visie

Mijn missie in dit leven is om volledig mijn authentieke zelf te zijn en anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Dit is geen gemakkelijk pad, want het vereist radicale eerlijkheid met onszelf. Het vereist dat we zélf de verantwoordelijkheid voor ons eigen leven en pad in handen nemen.

Door het delen van mijn persoonlijke ervaringen en werk hoop ik anderen te kunnen inspireren om hun eigen pad te bewandelen op hun eigen unieke manier.

Ik heb de bewuste intentie mij te verbinden met lichtwerkers die al de eerste stappen gezet hebben in hun groeiproces na hun spiritueel ontwaken. Mijn werk staat voor verdieping en in connectie komen met onze ware essentie en ware zelf.

Ik neem dus niets over. Ik los niets op voor iemand anders. Iedereen blijft verantwoordelijk voor hun eigen pad en innerlijk werk. Ik stel mezelf beschikbaar als “compagnon de route” voor zo lang als nodig en zo lang gewenst. Laat mijn licht jouw licht voeden en samen groeien.

Mijn grote droom is het oprichten van een retreat centre. Een verbindingsplek in de natuur, waar plaats is voor verschillende modaliteiten en ambachten. Een plek voor ceremonie, cirkels, yoga, energetisch werk, zang,… maar ook een plek waar plaats is voor vereenvoudiging en ambachten zoals wolspinnen, hoefsmid, keramiek,… Een ware krachtplek, in het centrum van de gemeenschap. Ontstaan voor en gedragen door de omwonenden.