Aanbod

InnerSpeak

InnerSpeak is een methode om blokkades/oud karma aan te kijken en los te laten. We werken in het kwantumveld, wat betekent dat je zélf bepaalt hoe krachtig de opschoning van je energieveld is. Hoe meer je er voor open staat en in gelooft, hoe krachtiger het effect ✨ Het is een heel eenvoudige tool voor diepgaande transformatie.

Kaartlegging

Bij een kaartlegging (themalegging) nemen we een bepaald thema onder de loep. We gaan kijken naar onderliggende oorzaken en hoe een bepaald thema zou kunnen evolueren. Het is een goede manier om inzichten te krijgen en onderliggende problematieken/blokkades bloot te leggen.

Let op! Ik doe geen “voorspellende leggingen” of kijk niet naar energie van andere mensen! Een legging gaat louter over jezelf en hoe je vooruit kan raken in een bepaalde situatie/welke stukken je mag aankijken of loslaten.

Ik gebruik hierbij zowel de kaarten als mijn intuïtie en mijn contact met mijn gidsen.

Gesprek met mijn gidsen (alleen in het Engels)

Bij het Channelen zet ik mijn kanaal open voor mijn gidsen. Zij zijn van een Hoger Bewustzijn en hebben dus een ander perspectief op onze Aardse beslommeringen. Vanuit dit hogere bewustzijn kunnen ze vragen beantwoorden en/of meer inzichten geven. Ik zorg voor de connectie waarna jullie zelf vragen stellen. Het is dus een direct gesprek met mijn gidsen over jouw vragen/thema’s. Let wel dat dit contact steeds in het Engels verloopt. Channeling wordt niet aangeboden in het Nederlands.