Welkom, ik ben Sarah, bewust alleenstaande mama van twee dochters en lichtwerker.

Van jongs af aan voelde ik mij “anders”. Ik voelde me hier nooit “thuis”. Hoewel ik empatisch en sociaal geëngageerd ben, vond ik nooit echt aansluiting bij anderen. Ik was een heel gevoelig kind, té gevoelig volgens sommigen. Omdat er nooit echt ruimte was om volledig mezelf te kunnen en mogen zijn, vond ik al snel manieren om weg te vluchten uit het dagelijkse bestaan. Ik keek graag naar de sterren en voelde hierbij steeds een soort weemoed, een heimwee en hunkering naar iets wat ik vergeten was, maar waar mijn ziel naar verlangde.

Als kind zat ik altijd met mijn neus in de boeken. Het liefst las ik fantasieverhalen, over verre landen, over grote avonturen en heldendaden. Later evolueerde dit naar een passie voor film en cinema, maar mijn favoriete genre bleef fantasy.

Tijdens mijn kinderjaren had ik een handvol spirituele ervaringen. Ik was heel filosofisch ingesteld en werd vaak “wijs voor mijn jaren” genoemd. Omdat mijn “anders zijn” in mijn omgeving niet wenselijk was, heb ik al van kindsbeen af geleerd om maar een deeltje van mezelf te laten zien. Er is steeds een deel van mezelf in de schaduw gebleven, onderbelicht, omdat het niet kon/mocht gezien worden.

Ruimte innemen en mijn waarheid vertellen zijn daarom grote thema’s in mijn leven. Het zijn de stukken waarin ik telkens opnieuw uitgedaagd word om dieper te gaan, mezelf aan te kijken en verder te transformeren.

Mijn pad van spiritueel ontwaken en bewustwording was niet eenvoudig. Het kende hoge hoogtes, maar vooral veel diepe dalen. Beetje per beetje ben ik er mee begonnen dit traject aan papier toe te vertrouwen. Op mijn blog zijn er alvast wat posts te vinden over mijn leven en hoe ik nu sta waar ik vandaag sta.

Ondanks alles, heb ik steeds voor mezelf gekozen. Ik ben blijven inzetten op mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Ik volgde verschillende opleidingen:

  • Intuïtie versterken via beeldende taal (Lenormand)
  • Verschillende verdiepingen en workshops met de Lenormand kaarten
  • Beginselen Vedische numerologie
  • Celestial singing
  • Verschillende verdiepingen en workshops m.b.t. de Gouden Stem
  • Je lichtlichaam ontwaken
  • Channelen
  • InnerSpeak level 1
  • InnerSpeak Practitioner
  • ….

Na een intense Quantum Healing Hypnosis Sessie werd mijn kanaal werkelijk open gebroken. Ik kwam plots rechtstreeks in contact met mijn gidsen en kreeg een rechtstreeks hulpmiddel om met hen in communicatie te treden. Ik werd meer en meer voorbereid om naar buiten te treden met mijn gaven.

Stilaan was de tijd aangebroken om mijn opgebouwde kennis en ervaringen met de wereld te gaan delen. Intussen heb ik verschillende tools in handen om mensen te helpen op een diepgaande manier hun leven aan te kijken en stappen te zetten in hun transformatieproces.

Het is mijn vurig verlangen om mijn zielsmissie volledig te belichamen in dit leven en anderen bij te staan hetzelde te doen.

Welkom lieve ziel, ik nodig je uit om hier je plekje in te nemen.