Geloof jij dat je iedere dag kan doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt?
Ik weet het zeker. Dat is namelijk precies wat ik iedere dag doe.
Ondernemen op wilskracht en discipline, kan ik niet.
Daar wordt mijn ziel verdrietig van.

Iedere dag stem ik af op mijn ritme zodat ik op mijn eigen wijze manier kan ondernemen.

Ik ben Vivian van Bremen
In 2017 ben ik gestart als coach voor jonge weduwen.
Ik had nog nooit 1 actie genomen om klanten te krijgen en ik had geen kennis van ondernemen.
Gelukkig wist ik dat en heb ik mezelf veel frustratie bespaard door een ondernemersopleiding te volgen en me te laten coachen door een business coach.
In 1 maand tijd werkte ik mijn volledige strategie uit. En in de maand na mijn start had ik 5 trajecten verkocht en een hogere omzet dan ik had durven dromen.
Maar ik ontdekte ook dat mijn resultaat niet alleen bepaald wordt door strategische te ondernemen.
Veel belangrijker is het dat je onderneemt op je eigen ritme.
Dan kan je iedere dag doen wat je leuk vindt en waar je blij van wordt en verlies je jezelf niet in het werk dat je doet.
Ik ben mateloos geïntrigeerd door de wet van aantrekking en de wet van overvloed. Al voordat ik ben gaan ondernemen volgde ik hier opleidingen in.
Omdat ik niet wil ondernemen op wilskracht en discipline helpen de universele wetten en het samenwerken met het universum mij om volledig afgestemd te blijven.
Daarom dat ik acties neem vanuit moeiteloosheid en vreugde zodat er balans is tussen tussen mijn eigen ritme en het strategisch ondernemen.
Als coach voor jonge weduwen ben ik heel snel succesvol zichtbaar geworden. 
Dit bracht mij in contact met andere coaches, die mij gevraagd hebben hen ook te leren succesvol zichtbaar te ondernemen. En zo had ik plots twee bedrijven.
Het coachen van ondernemers heb ik een tijdje gecombineerd met mijn werk als coach voor jonge weduwen. In 2018 heb ik de keuze gemaakt mij volledig te richten op mijn bedrijf voor business coaching.
Hierna is alles in een stroomversnelling gekomen. Ik ontwikkelde de holistische S.T.A.R.T. Methode voor hoogsensitieven, introverte en hoogbegaafde vrouwen om een vliegende start maken met hun bedrijf.
En ik ontwikkelde de S.T.A.R.T. Ondernemers opleiding om vrouwelijke ondernemers te helpen groeien met hun zaak. Klik hier om de testimonials van mijn klanten over de opleiding te lezen.

Wil jij een vliegende start voor jou bedrijf klik dan op deze link en ontvang de 5 stappen uit de S.T.A.R.T. Methode in je mailbox.

Het is mijn missie om het taboe te doorbreken dat je alles alleen moet oplossen en je voor anderen verborgen houdt dat je met uitdagingen worstelt.
Ik ervaar dat als we open delen, elkaar helpen blokkades te doorbreken en zaken aan te pakken waar je nu geen oplossing voor ziet dat je ontspant in het ondernemen en werken aan je bedrijf moeiteloos gaat.
Om vrouwen samen te brengen en in een veilige community open te kunnen delen organiseer ik maandelijks een Inspirational Coffee. Ook kan je lid worden van de Samen ondernemen – laat je hart spreken community op Facebook