Ontdek hoe je gemakkelijker content schrijft voor social media

Is content schrijven voor social media voor jou een uitdaging? Lees dan even verder.

Je ontdekt in dit artikel de 3 redenen waardoor jij nog steeds te weinig content schrijft en wat je eraan kan doen.

Ik zal je helpen om gemakkelijker online zichtbaar te zijn zodat meer klanten jou vinden en je dit jaar eindelijk op je bankrekening het bedrag ziet staan wat overeenkomstig is met jouw potentieel.

Meestal ben je geen copywriter. Je hebt vaak ook weinig ervaring met schrijven. Jij bent goed in een ander vak en daarmee wil je jouw geld verdienen. Daarvoor hoef je niet online te gaan. Je kan ook wachten op de mond op mond reclame of live gaan netwerken.

Toch vind ik dat je daarmee kansen laat liggen om sneller meer geld te verdienen.

Wat je het meest belemmert om goede content te schrijven en actief te worden op social media is dat je niet begint.

Je hebt allerlei excuses om niet te starten met het delen van blogs en post. Het meest gehoorde excuus is dat je wat je doet wel goed wil doen. Anders begin je er liever nog niet aan.

Goed word je in schrijven door het te doen. Voordat je vloeiend kon lezen heb je ook de letters moeten leren herkennen en aan elkaar moeten plakken om eerst losse woordjes te kunnen lezen.

Zo is het ook met het schrijven van content. Begin. Dat kan vandaag nog.

Maar waar schrijf je dan over? Die vraag krijg ik zeer vaak. Als ik met je praat over wat je doet en waarmee je mensen helpt dan raak je niet uitgepraat. Maar als je daarover iets op wil schrijven dat komt er geen letter uit je pen.

Hoe maak je het jezelf makkelijk? Maak eens een moment vrij in je agenda om een plan uit te werken voor jouw social media.

Als je uit het niets gaat schrijven is dat voor de meeste ondernemers niet gemakkelijk. Als je onderwerpen op papier hebt staan en besloten hebt hoe vaak en waar je delen wilt dan heb je een kader.

Nu hoor ik je denken: “Toch komt het er ook dan niet van om content te schrijven. Ik ben veel te druk met andere zaken waardoor ik er niet aan toe kom.”

Heb jij een ritme gecreëerd? Om content te schrijven heb je rust en tijd nodig. Heb je dat niet? Leer dan werken met een ritme. Hierdoor ontstaat er een workflow met meer focus waardoor je meer gedaan krijgt dan je nu kan voorstellen.

Tijd is niet jouw probleem. Het is de afstemming en de concentratie die je mist om rust en tijd te hebben tot schrijven te komen.

Nog even de 3 tips op een rij
1. Begin. Goed word je in schrijven door het te doen.
2. Maak een plan. Als je weet waar je over wil schrijven maak je het jezelf makkelijker.
3. Creëer een ritme zodat er rust en tijd ontstaat om tot schrijven te komen.

Wil jij met jouw bedrijf sneller meer geld verdienen dan is het delen van content op social media een strategisch sterke strategie.

Lukt dat nog niet? Neem dan nu contact met mij op.

Op 15 januari start mijn nieuwe coachingsprogramma voor vrouwen die hun business op topniveau willen brengen.

Dit programma is voor jou als je niet van middelmatigheid houdt, als je met wat je doet taboes wilt doorbreken en voelt dat een sisterhood van vrouwen jou hierin gaan ondersteunen.

Jij bent een vrouw die voelt hoeveel potentieel je in je hebt en dat nu eindelijk ook op je bankrekening terug wilt zien.

Dit programma is het meest geweldige programma wat ik ooit ontwikkeld heb. Het is ontstaan vanuit mijn eigen innerlijk vrouwelijk leiderschap.

Het programma is ontwikkeld vanuit mijn ervaring met het werken met vrouwen. Ik weet precies wat jij nodig hebt om dat te doen waar je goed in bent, wat je leuk vindt én daar sneller meer geld mee te verdienen.

Het programma biedt jou een combinatie van individuele coaching, master classes, hoofd-hart-dagen en een sisterhood zodat je het high level ondernemen eindelijk kan implementeren in je bedrijf.

Mijn levenservaring heeft mij gebracht op het punt waar ik nu sta. Al mijn struggles, het verlies wat ik geleden heb en hoe ik daarmee heb leren om gaan hebben mij bij mijn kracht gebracht waardoor ik nu voluit in mijn vrouw-zijn en leiderschap kan staan.

Het is tijd dat wij vrouwen voluit gaan leven waarvoor we hier zijn. Het is tijd om te gaan doen wat je altijd al wilde doen maar nog steeds niet echt voor durfde te gaan.

Ik laat je ontdekken hoe je volledig je vrouw-zijn omarmt en hoe je in je vrouwelijk leiderschap gaat staan. Hierdoor ervaar je dat zowel de zachte liefdevolle vrouw in jou volledig tot haar recht komen én ook de businesswoman. Om jouw business op topniveau te brengen heb je beide nodig. Ik help je om allebei helemaal tot bloei te laten komen.

Ben je er klaar voor? Stuur een mailtje met je telefoonnummer naar vivian@krachtvrouwen.be zodat ik contact met je op kan nemen om te bekijken of jij klaar bent om voluit vanuit je vrouwelijk leiderschap te ondernemen. Vivian​

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *