Het implementatie traject brengt de groei van jouw bedrijf en van jouw als ondernemer in een stroomversnelling

Peter Neirickx en Aline Deckersย zetten dit jaar met hun bedrijf Peter Kookt de volgende stap.

๐๐ž๐ญ๐ž๐ซ ๐ž๐ง ๐€๐ฅ๐ข๐ง๐ž ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ˆ๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐“๐ซ๐š๐ฃ๐ž๐œ๐ญ

Peter is in hoofdberoep gegaan en is nu voltijds beschikbaar als kok aan huis en freelance voor high level locaties die voor hun vaste kok tijdelijk een vervanger nodig hebben. 

Aline heeft altijd achter de schermen van hun bedrijf gewerkt. Zij zal meer en meer het werk aan Peter over gaan laten en ruimte gaan geven aan haar eigen passie. 

Wat Aline precies gaat doen gaan we je nog vertellen. Het heeft in ieder geval alles met haar liefde voor paarden te maken.

Peter en Aline kiezen voor individuele businesscoaching om heel concreet een actieplan te maken zodat zij hun nieuwe en veel grotere omzetdoel absoluut willen halen dit jaar.

โ€œ๐ˆ๐ค ๐ญ๐ฐ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ž๐ฅ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐š๐š๐ง ๐ฆ๐ข๐ฃ๐ณ๐ž๐ฅ๐Ÿ ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ค๐จ๐ค ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐ข๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ ๐ค๐š๐ง ๐ข๐ค ๐ง๐จ๐  ๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐ฅ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ฐ๐ข๐ฅ ๐ข๐ค ๐ฆ๐ž ๐ข๐ง ๐๐ข๐ž ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ข ๐ฅ๐š๐ญ๐ž๐ง ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฎ๐ง๐ž๐งโ€ ๐š๐ฅ๐๐ฎ๐ฌ ๐๐ž๐ญ๐ž๐ซ.

Het implementatie traject brengt de groei van jouw bedrijf en van jouw als ondernemer in een stroomversnelling.

De stap naar hoofdberoep zet je vanuit vertrouwen. 

Maar als je dan eenmaal bezig ben dan kom je tot het besef dat er meer voor nodig is dan alleen vertrouwen om ook jouw doelen te bereiken. 

In het implementatie traject maken we een omzet en marketingplan zodat jij aan de hand van concrete acties jouw omzet doel bereikt.

De acties kiezen we zo dat ze helemaal bij jou passen. 

Je gaat pas echt tot resultaat komen als je doet waar je goed in bent en wat je het allerleukste vindt.

๐Œ๐š๐š๐ซ ๐๐š๐ง ๐ข๐ฌ ๐ž๐ซ ๐ง๐จ๐  ๐ข๐ž๐ญ๐ฌ

Want iedere dag word je wakker met een kriebel in je buik. 

Als ondernemer voel je de vlinders van de vrijheid maar ook de spanning van de onzekerheid. 

Naast een concreet plan heb je ook te dealen met alle stemmen in je hoofd die jou uit je flow halen.

In het implementatie traject leer je precies hoe je ondanks al die stemmen, toch steeds weer je focus vinden kan. 

๐ˆ๐ง ๐š๐ฉ๐ซ๐ข๐ฅ ๐ข๐ฌ ๐ž๐ซ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐Ÿ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ง๐ž๐ฆ๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฆ๐จ๐ ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ก๐ž๐ข๐ ๐จ๐ฆ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ก๐ž๐ญ ๐ข๐ง๐๐ข๐ฏ๐ข๐๐ฎ๐ž๐ž๐ฅ ๐ข๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐ž๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ญ๐ซ๐š๐ฃ๐ž๐œ๐ญ ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ง

Wil jij 3 maanden samen werken aan jouw bedrijf, zodat jij leert hoe je iedere maand jouw omzet doel haalt?

Dit traject is voor ondernemers die de basiskennis van het ondernemerschap al kennen maar het nog niet in hun praktijk geรฏmplementeerd krijgen. 

We starten met een VIP namiddag in Gent om samen jouw omzet en marketing plan te maken. 

In de drie maanden die volgen hebben we 5 individuele coachingssessies via videocall.

Deze sessie zijn bedoeld om je te begeleiden en ondersteunen bij de uitvoering van je plan.

Je leert om iedere blokkade te doorbreken die jij tegenkomt zodat jij tot het resultaat komt waar je van droomt.

Ik volg de uitvoering van het plan mee op. Ik houd je scherp en gefocust zodat jij leert om in flow en dichtbij jezelf te blijven.

Jouw investering in het Individueel Implementatie traject is โ‚ฌ2400 excl. btw

KMO subsidie van 40% is mogelijk voor ondernemers gevestigd in het Vlaams Gewest

๐๐ž๐ฌ๐ฅ๐ฎ๐ข๐ญ ๐ฃ๐ž ๐ข๐ง ๐š๐ฉ๐ซ๐ข๐ฅ ๐ญ๐ž ๐ฌ๐ญ๐š๐ซ๐ญ๐ž๐ง ๐๐š๐ง ๐ค๐ซ๐ข๐ฃ๐  ๐ฃ๐ž ๐Ÿ’ ๐ก๐ž๐ž๐ฅ ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž ๐›๐จ๐ง๐ฎ๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐œ๐š๐๐ž๐š๐ฎ:

โ™ก Bonus 1: Lidmaatschap van de ๐Š๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ฏ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ๐ž๐ง ๐‚๐จ๐ฆ๐ฆ๐ฎ๐ง๐ข๐ญ๐ฒ exclusief voor klanten

โ™ก Bonus 2: 7 x een ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐๐ž๐ฏ๐จ๐ฅ๐ฅ๐ž ๐ฆ๐š๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ๐œ๐ฅ๐š๐ฌ๐ฌ om sneller meer geld te verdienen waarvan 3 x live in de maanden van jouw implementatie traject

โ™ก Bonus 3: Het online ๐†๐ž๐ฅ๐๐ฆ๐ข๐ง๐๐ฌ๐ž๐ญ ๐๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐š๐ฆ๐ฆ๐š wat nu live gegeven wordt.ย 

โ™ก Bonus 4: Het online programma ๐•๐š๐ง ๐•๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ž๐ง ๐๐š๐š๐ซ ๐‘๐ž๐š๐ฅ๐ข๐ญ๐ž๐ข๐ญ

Stuur een mail met je telefoonnummer naar vivian@krachtvrouwen.be dan bel ik je op om te met jou te bekijken of dit traject aansluit bij de doelen die jij wilt bereiken met je bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *