Heb je ons al op IGTV ontdekt?

Heb Instagram TV al ontdekt?

Wij hebben sinds kort een eigen videokanaal op Instagram!

Je ontdekt daar onze inspirerende video’s over allerlei thema’s:
✓ ondernemen op eigen voorwaarden
✓ succesvol zichtbaar ondernemen
✓ van je verlangen realiteit maken

Speciaal voor deze zomer hebben wij een online programma ontwikkeld waarin we je leren om af te stemmen op je verlangens en dromen en deze om te zetten naar realiteit.

De zomer is een periode die uitzonderlijk geschikt is voor introspectie en persoonlijke ontwikkeling. Welke verlangens heb jij waarmee je zo graag aan de slag wilt maar nog geen idee hebt hoe je dat doe?

Om je verlangens om te zetten naar realiteit zijn een aantal vaardigheden van essentieel belang. Sille en ik hebben die vaardigheden al van jongs af aan ontwikkeld en hebben de afgelopen periode gebruikt om helder te krijgen wat we jou daarover kunnen leren.

Van zodra je weet hoe je jouw verlangens omzet naar realiteit gaat het stromen in jouw leven en business en dat gunnen we jou ook.

Wat ons betreft is het de basis van het succesvol zichtbaar zijn.

Check de video’s eens op Instagram TV van Krachtvrouwen en laat je inspireren.

Wil je van ons leren hoe je jouw verlangens omzet in realiteit schrijf je dan nu in voor het online zomerprogramma. De prijs hebben we bewust laag gehouden omdat we het super zouden vinden om met een grote groep deze zomer aan de slag te gaan en het programma laagdrempelig willen laten zijn. Jouw investering is 47 euro excl. btw voor het 6 weekse zomerprogramma.

Wil jij leren hoe je jouw verlangens omzet naar realiteit waardoor je jouw leven kan leven op eigen voorwaarden? Schrijf je dan nu in voor het online zomerprogramma en leer deze zomer de 6 essenties waardoor jij moeiteloos jouw dromen en verlangens manifesteert. Klik op de link voor meer info. https://krachtvrouwen.lpages.co/zomerprogramma/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *