MEDIA | Christelijke Mutualiteit

MEDIA | In mijn favoriete coffeebar in Gent ben ik geïnterviewd door Anneleen Vermeire, redacteur voor de ledenbladen van de Christelijke Mutualiteit. Zij schreef een indringend artikel in het magazine van de CM over hoe ik het verlies van mijn man ervaren heb en de betekenis van Krachtvrouwen in mijn leven.

2 thoughts on “MEDIA | Christelijke Mutualiteit

 1. Chapeau, voor jouw initiatief !
  Zelf heel onverwachts weduwe geworden met 2 jonge kindjes (6 en 10 jaar) wel reeds 16 jaar geleden !
  Wat je schrijft is zo herkenbaar ! Toen ik plots alleen viel, bestond dergelijk initiatief nog niet !
  Samenkomen met andere weduwen en mekaar steunen, dit moet inderdaad kracht geven !
  Maar uiteindelijk moet je het toch allemaal zelf proberen te verwerken…. en echt verwerken doe je volgens mij niet, ook de kindjes ..
  Veel succes ! en een dikke pluim voor wat je hebt verwezenlijkt !

  1. Dank je wel Marie voor je complimenten en om jouw ervaring te delen. Je verdriet verwerk je zelf. Door je ervaring te delen met vrouwen die het zelfde hebben meegemaakt krijg je wel soms nieuwe uitzichten en inzichten. Ik heb het vooral zelf ook ondersteunend ervaren om me te laten coachen in het proces om vanuit overleven weer voluit te kunnen leven. Nogmaals dank je wel voor je lieve woorden, groetjes Vivian

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *