Wat is afstemmen en hoe doe je dat?

Vrijdag 14 september publiceren we het negende interview uit de Inspirational Summer Interviewserie. Wat vliegt de zomer voorbij! Deze week publiceren we het interview met Godelieve Tubbax, hierna volgen nog twee interviews en dan zet de herfst zich al in!

Laat jij je deze nazomer nog inspireren door de geweldige gesprekken die wij hebben met bekende en onbekende coaches en creatieve solo-ondernemers uit België en Nederland? Vraag dan nu het lidmaatschap aan van de Krachtvrouwen Community en krijg toegang tot alle interviews https://www.facebook.com/groups/Krachtvrouwen.Community/

Godelieve Tubbax is high end mentor voor ondernemers die op hoog niveau ondernemen. Zij is expert in mindset verandering, in het creëeren van je eigen realiteit zoals jij het wil, in een onderneming en leven creëeren helemaal op jouw eigen voorwaarden.

Wat ons betreft is Godelieve dé persoon die jou alles kan leren over afstemmen. En dat is dan ook direct het thema van het interview: Wat is afstemmen en hoe doe je dat?

Ben je nieuwsgierig naar het interview? Vraag dan nu het lidmaatschap aan van de Krachtvrouwen Community en krijg toegang tot alle interviews https://www.facebook.com/groups/Krachtvrouwen.Community/

Ken jij coaches en creatieve solo-ondernemers voor wie dit interessant is? Deel dan dit bericht met hen zodat zij ook de interviewserie kunnen bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *