Vol vertrouwen en ontspannen ondernemen

Om 5:45 schrik ik wakker uit een enge droom.

Ik voel diepe angst en spanning in mijn lichaam.

Verstijfd lig ik in bed. Ik kijk op mijn wekker en vind het te vroeg om al op te staan.

Mijn gedachten schieten alle kanten op.

Ik maak me zorgen over mijn zaak. En twijfel of ik alles wat ik dit jaar bereiken wil, wel voor elkaar zal krijgen.

Ik laat dit geen 3 seconde duren en spring mijn bed uit.

Ik voel mijn voeten op de koude vloer en ga naar het toilet om daarna mijn handen met heel koud water te wassen.

Mijn hoofd wordt helder. En ik vraag aan mezelf wat ik kan doen om me beter te voelen.

Ik spuit wat lavendel olie op mijn kussen en ga terug in bed.

Mijn gedachten richt ik op de vraag waar ik blij van wordt.

En zo doezel ik terug in slaap.

Er zijn allerlei redenen waardoor we als ondernemer volledig overspoeld worden door angst en spanning.

Deze gevoelens halen onze energie naar beneden en geven stress.

Veel ondernemers werken vanuit deze energie aan hun bedrijf.

Je pusht jezelf dan om acties te nemen zodat klanten jou vinden en je meer omzet zal hebben.

Maar werken vanuit dit gevoel is alles behalve fijn en brengt je ook niet het resultaat waar je naar verlangt.

Vol vertrouwen en ontspannen ondernemen vraagt van je dat je holistisch onderneemt.

Dat doe je door te werken aan 3 pijlers:
1. Organiseer je leven
2. Werk strategisch vanuit flow
3. Doe wat je leuk vindt

Wil jij groeien met jouw zaak en meer omzet creëeren op een manier die helemaal bij jou past stuur dan een bericht.

Schrijf jij je voor 1 februari in voor het persoonlijk coachingstraject dan heb ik een heel aantrekkelijk aanbod voor jou incl. een gratis ticket voor het Geld & Overvloed Event in het luxe Pillows Grand Hotel Reylof in Gent.

Er zijn nog 4 vrije plaatsen.

Klik op de link voor meer info

LAAT JOUW HART SPREKEN

Laten we samen het taboe doorbreken dat je alles alleen moet oplossen en voor anderen verborgen houdt dat je met uitdagingen worstelt. Ik geloof oprecht dat als we meer open durven spreken over onze uitdagingen en blokkades dat onze zaak beter gaat lopen.

Daarom lanceer ik de Samen ondernemen – laat je hart spreken community voor hoogsensitieve, introverte en hoogbegaafde vrouwelijke ondernemers. Klik op de link om lid te worden van de besloten community op Facebook Samen Ondernemen – Laat jouw hart spreken community.

Wil jij een vliegende start maken met jouw bedrijf? Ontdek hoe je dat doet aan de hand van de 5 stappen uit de door mij ontwikkelde S.T.A.R.T. Methode. Klik op de link en ontvang de 5 stappen in je mailbox.