MEDIA | Primo Magazine

MEDIA | Is voor ons verdriet in deze wereld geen plaats. Is de wereld ongevoelig voor wat wij meemaken en voor welke uitdagingen wij staan? Vaak is het zo dat de mensen om je heen geen idee hebben wat je meemaakt waardoor zij onhandig reageren. Of in ieder geval heel anders dan je zou wensen.

Het is aan ons om te vertellen wat we nodig hebben zodat onze vrienden en familie ons kunnen helpen. Als ik twaalf jaar terug in de tijd ga, is dat wat mijn vrienden graag wilden doen. Maar ze hadden er geen idee welke hulp ik nodig had. Door dat aan hen te vertellen heb ik me enorm ondersteund gevoeld en tijd gekregen voor mezelf en om mijn verdriet ruimte te geven. Vraag jij ook om hulp?

Een van de redenen om interviews geven is om aandacht te vragen voor onze kwetsbare positie en om de maatschappij meer zicht te geven op wat een impact het heeft op je leven om jonge weduwe te worden. Dit artikel in PRIMO magazine & tv gids is van grote betekenis daarin.

Je vindt het artikel door te klikken op deze link

Ben je een jonge weduwe? Ben je klaar met overleven en verlang je ernaar om voluit te gaan leven? Kun je daarbij wel wat hulp gebruiken? Laat mij je dan helpen. Ook ik ben niet zonder hulp gekomen waar ik nu sta. In een gratis krachtsessie van 20 minuten (via Skype) geef ik je minstens 2 gouden tips die jij onmiddellijk kan toepassen zodat je kan stoppen met overleven en stap voor stap voluit leven gaat. Reserveer een gratis krachtsessie via www.krachtvrouwen.be/gratis-sessie 

Heb je nog andere vragen? Stuur me dan een mail naar vivian@krachtvrouwen.be

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *