Omzet overkomt je niet, die plan je!

Vrijdag 31 augustus publiceren we het zevende van de 11 interviews uit de Inspirational Summer Interviewserie. We interviewen Veronique Prins van Je Zaak voor Elkaar.

Veronique is ondernemerscoach voor ambitieuze coachen en therapeuten. Vooral ook is ze Kick Ass ondernemerscoach. Het gaat bij haar vooral over acties nemen en ze is allergisch voor excuses.

Veronique is een rasechte ADHD-er en een Ram: dat staat garant voor veel energie en enthousiasme. Bereid je voor een pittig interview! Zorg dat je uitgerust bent als je kijkt, Veronique praat minstens twee keer sneller dan wij doen!

Ik (Vivian) ken Veronique al van voor het ondernemerschap en ik wist toen al zeker dat op het moment dat ik van mijn idee een bedrijf zou maken Veronique het mij zou mogen gaan leren.

Tot frustratie aan toe, heb ik dat leerproces soms ervaren want ondanks onze gezamenlijke liefde voor strategie is het creëren vanuit structuur en consistentie niet mijn sterkste kant.

En zoals later in de samenwerking met Sille bleek, kan chaos van waaruit creatie ontstaat en aversie naar structuur nog groter zijn dan bij mij. Wij hebben dus de mooie uitdaging om strategie en ritme te brengen in dat wat we vanuit intuïtie onbewust al doen.

Dat wat ik van Veronique geleerd heb over strategie in ondernemerschap hebben we in balans kunnen brengen met het intuïtief laten ontstaan van de opleiding Succesvol Zichtbaar Ondernemen die wij geven en de groei van ons bedrijf Krachtvrouwen

Het is hierdoor dat we dagelijks een eindeloze inspiratie ervaren en een ritme hebben gecreëerd van waaruit we content creëren en dagelijks de inkomensproducerende acties nemen. Lang zo consistent en gestructureerd niet als Veronique maar op onze eigen manier.

En zo mag dat voor jou ook zijn! Laat je inspireren door dé Kick Ass ondernemerscoach van Nederland en implementeer haar tips op zo’n manier in jouw bedrijf dat deze bij jou passen en je het gewenste resultaten brengen.

Ben je nieuwsgierig naar het interview? Schrijf je dan nu in voor de GRATIS Inspirational Summer Interviewserie. Nadat je je emailadres hebt ingevuld ontvang je een mail. In de mail lees je hoe je toegang krijgt tot het interview van Veronique. Je hebt ook direct toegang tot de interviews die we al gepubliceerd hebben, ook de nog komende interviews zal je ontvangen.

Laat je een zomer lang inspireren door 11 bekende en onbekende coaches en creatieve solo-ondernemers uit België en Nederland zodat je de zomer als een inspirerende periode van persoonlijke groei, moeiteloosheid en flow ervaart. https://krachtvrouwen.lpages.co/inspirationalsummer/

Ken jij coaches en creatieve solo-ondernemers voor wie dit interessant is? Deel dan dit bericht met hen zodat zij het interview kunnen bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *