Niets zal veranderen tenzij jij verandert

Je hebt controle over je gedachten. Zij bepalen hoe jij je voelt. Door je eigen gedachten te kiezen, bepaal je zelf hoe jij je voelt. Er is geen situatie die dan nog bepaalt hoe jij je voelt. Je hebt altijd de keuze andere gedachten te kiezen waardoor je een ander gevoel krijgt. Omdat je gevoel verandert zal je ook andere acties nemen.

Stel dat je in een situatie zit waar je zware gevoelens bij hebt. Je bent er niet blij mee. De situatie trekt alle energie uit je weg. Observeer je gedachten over de situatie en schrijf je gedachten op. Welke nieuwe gedachten kan je nu kiezen die je anders laten voelen?

De kans is groot dat er een stem in jou ontwaakt die je weerhoudt nieuwe gedachten te formuleren. Dat is normaal maar je hoeft er niet naar te luisteren.

Formuleer en noteer andere, positieve gedachten over de situatie. Lees deze gedachten over de situatie. Lees deze gedachten meermaals en je zal ervaren dat je gevoel over de situatie verandert.

Betreft het een situatie van meer omvang schrijf er dan iedere dag opnieuw andere positieve gedachten bij. Lees alle geschreven gedachten hardop. Een situatie waar je niet blij mee bent en die van grote omvang is, heeft meer tijd en energie nodig om een ander gevoel bij te krijgen.

Van zodra je gevoel begint te veranderen bij de situatie, zal je ervaren dat je ook andere acties gaat nemen met hoe je omgaat met de situatie. Zo verander je stap voor stap je leven in de gewenste richting.

Hoe zijn jouw gevoelens bij zichtbaar worden? Welke gedachten heb je daarbij? Welke acties neem je?

Heb jij grote dromen en weet je dat je alles kan bereiken maar zie je nu niet hoe je met jouw onderneming zichtbaar kan worden? Voel jij je tegengehouden om voluit te kiezen jezelf te laten zien? Wil jij zichtbaar worden maar maakt dat je onzeker?

Maak je agenda vrij op maandag 15 januari 2018 zodat jij je een dag volledig richt op comfortabel zichtbaar zijn. Na deze dag ga je naar huis met een actieplan waarin staat wat je te doen hebt om met zelfvertrouwen zichtbaar te worden, jouw ideale klanten te bereiken en daarmee jouw omzet te laten groeien.

Praktische details: maandag 15 januari 2018 in Gent, 10 – 15 uur inclusief lunch.

Ben jij er klaar voor om succesvol zichtbaar te worden? Succesvol zichtbaar worden is een proces wat je stap voor stap doorloopt. Hierdoor ligt zichtbaarheid niet meer buiten je comfortzone maar is het onderdeel van wie je bent. Wij helpen jou graag daarmee zodat jij je ook helemaal vrij voelt om jezelf te zijn in je bedrijf.

Meer info en inschrijven doe je HIER

Tot maandag 15 januari in Gent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *