Nele van Eyken
De Prettige Rebel
Coach – Spreker – Schrijfster
Empowering Multipotentialites to build their own Kingdom

Nele over het Individueel Traject 

Wat is de reden dat je gestart bent met het individueel traject?
Ik zocht een pittige businesscoach. Ik wilde als ondernemer me ook echt ondernemer voelen. Ik wilde iemand die me pushte om actie te nemen.


Wat vind je waardevol aan het traject?
De zeer directe en holistische aanpak van Vivian spreekt me enorm aan. De begeleiding gaat zowel over mezelf als over mijn ondernemerschap. De continuïteit, de variatie in afspraken online, videocall, Facebookgroep, telefoon. De duurtijd, de eindigheid, de timing. De inhoud is zowel op persoonlijk als business niveau. De holistische aanpak is top.


Welke eigenschap van Vivian heeft jou het meest geholpen?
Haar no-nonsens aanpak is confronterend en dus helemaal wat ik nodig had en heb.


Kan je nog drie eigenschappen noemen die je waardeert aan Vivian?
* Combinatie van persoonlijke en zakelijke thema’s aanpakken.
* Zeer bereid om te luisteren
* Diepgaand.


Wat is de toegevoegde waarde van het volgen van het individueel traject voor jou en je bedrijf?
Bijzonder veel. Ik voel me een echte ondernemer nu, als mens en als expert. Alle aspecten van groei kwamen aan bod: persoonlijke, relationeel, professioneel. Ook concrete kennis over sales, marketing en geldmindset komen nu enorm van pas.


Welke (nieuwe) inzichten heb je gekregen?
Als ik iets wil, kan ik het verwezenlijken. Het is een kwestie van te onderzoeken of te voelen wat ik nodig heb. Ik heb zelfleiderschap.


Welke belangrijkste stappen heb je gezet?
* Ik ben in het traject gestapt.
* Ik heb me overgegeven.
* Ik ben uit mijn slachtofferrol gestapt.
* Ik ben geboren als ondernemer.
* Ik heb het leiderschap over mezelf en mijn onderneming genomen.


Waarin heeft Vivian het verschil voor jou gemaakt?
Pittig, no-nonsense, zacht, hard, luisterend, blijven duwen tot de shift is gemaakt, meebewegen, ingrijpen, space.


Zou je anderen het Individueel Traject aanbevelen?
Ja.


Zo ja aan welk type ondernemer? Waarom zou je het aan die type ondernemer aanbevelen?
Ondernemers die keihard willen starten en kennis van hun vak hebben maar kennis van het ondernemen missen. Ondernemers die denken dat ze met ploeteren ook ergens gaan komen en denken geen business coach nodig te hebben.


Is er nog iets dat je wilt aanvullen?
Vivian denkt snel, heeft veel inzicht in haar klant, is een fantastische madame. Ze is aanwezig, sterk, weet wat ze wil, kordaat en heeft toch ook een ongelooflijke zachtheid in zich. Kwetsbaar in haar sterkte. Haar stijl staat mij erg aan en heeft me doen kiezen voor een traject bij haar.

Nele over de Geldmindset Workshop 

Ik twijfelde om in te schrijven omdat ik dacht dat ik niets zou bijleren omdat ik al in een traject zit bij Vivian. Toch heb ik nu geen moment spijt van mijn investering! Het was verdiepend. Het versterkte wat we in het Individueel Traject al hadden gedaan.

De visualisatie-oefening was een echt eye-opener. Het brengt me naar een leven zoals ik het wil, vol vreugde, zorgeloosheid en positieve overtuigingen over mezelf, geld en liefde.

Voor mijn onderneming betekent dit een echte connectie tussen mijn eigen waarde en de waarde die ik aan mijn klanten vraag.

Ik heb er vertrouwen in dat als ik vanuit liefde mag werken, ik ook echt het verschil zal maken. Ik voelde mijn eigenwaarde groeien.

Ik ontdekte dat ik geld kan ontvangen en doorgeven en dat er nog een ander aspect is, nl. genieten. Genieten van geld is iets waar ik nog niet zo goed in ben en waarin Vivian me heeft gestimuleerd om actie te ondernemen. Ik heb enorm veel zin om hiermee aan de slag te gaan!

Als je denkt dat je geen businesscoach nodig hebt en je alles op wilskracht wel gedaan zult krijgen, dan heb je Vivian nog niet ontmoet.

Geld was nog nooit zo’n toegankelijk en zacht thema. Ik vind het ideaal voor onderneemsters die heel sterk in hun schoenen staan en toch zichzelf nog niet helemaal naar waarde schatten.