Lenie Verhelst
Eerste hulp bij digitale vragen
Expert in emailmarketing

Lenie over het Individueel Implementatietraject 

Wat was je grootste uitdaging voor je aan het Individueel Implementatietraject begon?
Structuur en focus.
Wat hield je tegen om in te stappen in het Individueel Implementatietraject? Wat speelde er door je hoofd om het niet te doen? Op zich had ik al beslist dat ik wilde instappen. De prijs was nog even lastig, maar niet doorslaggevend.
Waarom besloot je om het toch te doen? Omdat het tijd was om in de groei van mijn bedrijf te investeren.
Wat betekent dit voor je bedrijf? Richting ipv rondzwalpen.
Wat vind je tot nu toe het meest waardevolle aan het traject? Het meest waardevolle is dat Vivian de vinger op de wonde durft te leggen, zonder te kwetsen en omringd door heel veel zorg.
Welke score (tussen1 en 5) zou je geven aan de waarde die je nu al uit het traject hebt gehaald? 5
Welke eigenschap van Vivian heeft jou het meest geholpen?
Haar geloof in mij.
Kan je nog drie eigenschappen noemen die je waardeert aan Vivian?
* Heldere uitleg
* Ze past haar tempo aan aan mij
* Haar warmte
Welke score (tussen1 en 5) is dat voor jou waard? Geef hieraan een cijfer. 5
Wat is je grootste inzicht momenteel? Wat specifieke heeft jou daarbij geholpen? Start before you’re ready. Wat mij daarbij heeft geholpen is dat je vertelde hoe je dat zelf doet, op dat moment zelfs niet vanuit een coachende rol, maar die is wel blijven hangen.
Is er nog iets dat je wilt aanvullen? Zijn er nog zaken die je wilt toevoegen? Wat mij zeker ook helpt en is bijgebleven is dat je altijd expert bent voor jouw klanten, omdat je altijd een stapje verder staat.

Lenie over de Geldmindset Workshop 

Ik hoorde Vivian vertellen over de Geldminset workshop tijdens een netwerkevent en besloot spontaan om me in te schrijven, omdat ik het zelf best lastig vind om een correcte prijs te vragen voor mijn diensten. Ik hoopte dat ik in deze workshop daar iets over bij te leren.

De oefeningen lieten mij voelen dat ik vooral door zelfliefde en zacht te zijn voor mezelf, mijn geldminset kan ontwikkelen. De ondersteuning van Vivian tijdens de oefeningen hielpen mij ook om dichter bij mijzelf en mijn blokkades te komen.

Het krachtige van deze workshop is dat het niet blijft bij theorie, de oefeningen helpen om de vertaalslag te maken om echt tot inzicht te komen en om in een veilig kader ook acties te bepalen. Het zijn tenslotte de acties die echt voor verandering zorgen.

De workshop is een absolute aanrader voor elke ondernemer die wil leren om op een ontspannen manier met geld om te gaan, zowel in het ontvangen, in het hebben als in het doorgeven.