Leef jij in overvloed?

Creëer een leven in overvloed. Er is genoeg van alles en voor iedereen.

Voel je de weerstand in je lijf terwijl je dit leest? Welke gedachten gaan er door je hoofd? Welke beelden zie je nu voor je?

We leven in een wereld vol schaarstegedachten. Heb jij ze ook? Denk jij ook regelmatig: ‘er-is-niet-genoeg’? Nee? Weet je het zeker?

Heb je tijd te kort? Heb je energie tekort en kom je liefde en geld te kort? Voel jij dat je regelmatig te kort schiet als moeder, partner, zus, dochter, vriendin?

Het leven is niet bedoeld om door te brengen in een staat van gebrek. Wanneer je focust op tekort word je gespannen, angstig en hebberig. 

Hoe fijn ervaar jij het om spanning in je lijf te voelen? Bang te zijn dat het mis gaat? Voortdurend het idee te hebben dat je je moet haasten?

Hoe functioneer jij als je je zo voelt? Verzet je bergen werk op een dag in die staat van zijn? Voel jij je ontspannen en gelukkig op die momenten?

Wanneer je leeft in een staat van tekort verloopt het leven zwaar en moeizaam. Het zit je altijd wel ergens tegen en de dag verloopt vaak niet zo vlot als je zou willen. 

Wil jij een leven in overvloed creëer? Begin dan met het richten van je focus op overvloed. 

Wat je aandacht geeft groeit. Ook de aandacht die je geeft aan jouw gedachten. 

Wil je een leven in overvloed dan richt je dus jouw aandacht op dat wat in overvloed aanwezig is in jouw leven. Hoe doe je dat? 

1. Wees dankbaar. Maak dagelijks tijd om stil te staan bij dat waar je dankbaar voor bent. 

2. Kies jouw eigen unieke pad en creëer een leven wat bij jou past, focus op jouw eigen verwachtingen en verlangens zonder die te vergelijken anderen. 

3. Onderzoek beperkende overtuigingen. Welke oordelen en overtuigingen heb jij over overvloed? Noteer deze en draai deze om. Vervang voortaan jouw tekort-gedachten voor overvloed-gedachten

4. Richt je op dat wat je wilt creëren en niet op dat wat er niet is. Door je te richten op dat waar je naar verlangt zal je ervaren dat je positieve gevoelens hebt die jouw energie verhogen waardoor je meer moeiteloosheid in je creatieproces brengt.

5. Creëer een goede geldmindset. Onbewust kan het zijn dat jij jouw omzet laag houdt vanwege een geldmindset gepasseerd op tekort en schaarste. Door een goede geldmindset te creëren breng overvloed in je leven en je business.

Wij hebben Monica Job geïnterviewd over het creëren van een goede geldmindset. Zij is het levende bewijs dat je een nieuwe geldmindset kan creëren en vertelt er jou alles over in het interview dat vrijdag 10 augustus wordt gepubliceerd in de Inspirational Summer Interviewserie. 

Ben je nieuwsgierig ernaar? En ben je nog niet ingeschreven voor de Inspirational Summer Interviewserie? Schrijf je dan nu in via de link. Nadat je je emailadres hebt ingevuld ontvang je een mail. In de mail lees je hoe je toegang krijgt tot het interview van Monica. Je hebt ook direct toegang tot de interviews die we al gepubliceerd hebben, ook de nog komende interviews zal je ontvangen.

Laat je een zomer lang inspireren door 11 bekende en onbekende coaches en creatieve solo-ondernemers uit België en Nederland zodat je de zomer als een inspirerende periode van persoonlijke groei, moeiteloosheid en flow ervaart.  https://krachtvrouwen.lpages.co/inspirationalsummer/

Ken jij coaches en creatieve solo-ondernemers voor wie dit interessant is? Deel dan dit bericht met hen zodat zij het interview kunnen bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *