Isabelle Cosijns
Perla-Vita Coaching
Gelukscoach

Isabelle over de workshop voor ondernemende ambitieuze coaches

Met enige twijfel schreef ik me in voor de workshop voor ondernemende ambitieuze coaches. Ik ben immers geen startende ondernemer … zou ik hier dan wel iets kunnen leren?  Gaat het verder gaan dan “hoe start ik een praktijk”?

Gelukkig volgde ik mijn buikgevoel en kreeg ik reeds tijdens de workshop enkele concrete inzichten hoe ik nog meer resultaat kon boeken door nog meer te gaan ondernemen vanuit mijn ritme, met mijn ideale klant en droomleven voor ogen. De concrete voorbeelden die Vivian aanhaalt vanuit haar eigen ervaringen maken het tastbaar.

De workshop is een mooie afwisseling van theorie (resultaat door strategische acties) en praktijk met voldoende – veilige – ruimte voor het delen van je ervaringen en de vragen waarmee je zit.

De oefeningen en holistische visie maakten voor mezelf het verschil en deden me stilstaan bij wat ik NU nodig heb, welke blokkade me tegenhoudt om dat extra stapje te zetten en hoe bepalend je geldmindset is in de groei van je bedrijf. Zo ga ik nog steeds dagelijks aan de slag met de oefening van ‘de wijze vrouw’ waardoor de workshop ook nu nog zijn vruchten afwerpt.

Ik zou deze workshop dan ook aanbevelen aan iedereen die wil groeien, zowel persoonlijk als financieel en voor wie naast strategische acties vooral wil gaan ondernemen vanuit het hart.

Vivian is zacht en tegelijk kordaat waardoor je op korte tijd tot inzichten komt. Deze workshop was de aanzet die ik nodig had om een volgende shift in mezelf en mijn onderneming te maken.