Ieder einde is een nieuw begin

Dank je wel aan iedereen die mij dit jaar geholpen heeft om het netwerk voor jonge weduwen op te richten en bekendheid te geven in Vlaanderen.

Met mijn hart als kompas en mijn gevoel als raadgever ben ik gekomen waar ik nu sta.

‘Volg je hart, het klopt’, is een uitspraak die ik vaak doe.

En mijn hart brengt mij op nieuwe paden waardoor het tijd is keuzes te maken.

In oktober 2016 is het netwerk voor jonge weduwen ontstaan. Ik organiseerde koffiemomenten, lunches en een event. In mei 2017 ben ik een coachingspraktijk gestart voor jonge weduwen die klaar zijn met overleven en weer voluit willen leven.

In korte tijd is Krachtvrouwen zichtbaar geworden in heel Vlaanderen en kreeg ik steeds meer de vraag van ondernemers of ik hen wil helpen om hun missie en bedrijf ook succesvol in de wereld te zetten. Naast de coaching voor jonge weduwen is zo de ondernemerscoaching ontstaan.

Dit najaar ben ik met mijn bedrijf verhuisd naar een grotere locatie in Gent. Waarna ik in samenwerking met Sille Brouwer van 2BU workshops ben gaan geven aan ondernemers. Vanaf januari bieden wij de opleiding ‘Start met Zichtbaar worden’ aan voor ondernemers die hun bedrijf succesvol zichtbaar willen maken door te werken met de psychologie van kleuren en de juiste (geld)mindset.

Mijn gezin en genieten van het leven zijn naast het ondernemen de belangrijkste voorwaarden voor mij om gelukkig te zijn. En daarvoor heb ik keuzes te maken. Alles alleen voorzetten binnen Krachtvrouwen is niet wat ik ambieer. Ik ben op zoek gegaan naar hulp en ondersteuning om mijn hart te kunnen blijven volgen.

Al enige tijd ken ik Goedele Van Kerschaever, happy mourning coach en een jonge weduwe met dezelfde missie. Ik heb haar gevraagd of zij het netwerk voor jonge weduwen over wilt nemen. En zij heeft daarop positief geantwoord.

Vanuit Krachtvrouwen zal mijn tijd en aandacht nu vooral gaan naar de opleiding succesvol zichtbaar voor ondernemers zodat ik nog meer mensen kan inspireren hun hart te volgen en elke dag te doen wat hen gelukkig maakt en daarmee ook een inkomen te verdienen.

Dank je wel aan iedereen die mij dit jaar geholpen heeft om mijn hart te blijven volgen en te vertrouwen op mijn intuïtie. Het is mede door jullie dat ik mijn plannen en ideeën heb kunnen verwezenlijken. Het netwerk voor jonge weduwen is in heel Vlaanderen en zelfs in Nederland bekend geworden. Door mijn hart te volgen heb ik gehoor gegeven aan mijn brandend verlangen om te ondernemen en dat maakt mij dag na dag gelukkig.

Ik heb er geen idee van waar mijn pad verder naartoe zal gaan. Wat ik wel weet is dat jullie erbij waren toen ik dit pad insloeg en daarvoor ben ik jullie dankbaar. Een dikke merci daarvoor!

Op de website en Facebookpagina van Krachtvrouwen blijf ik mijn verhalen en aanbod delen.

Als je na een groot verlies weer voluit leeft dan wil je dat wat je mee hebt gemaakt niet voor niet is geweest. Je staat veel bewuster in het leven en maakt keuzes die echt bij je passen. Op het moment dat je ontdekt dat je je eigen leven kan creëren is het bijna vanzelfsprekend om te kiezen voor het ondernemerschap.

Door te laten zien wie je bent en elke dag te leven wie je bent trek je vervolgens mensen aan die dat ook willen. Door je te omringen met mensen die je energie geven en het beste bij je naar boven halen kan je nog meer doen wie je bent en ervaar je hoe groot het geluk is in je leven ondanks (of dankzij?) een groot verlies.

Laat zien wie je bent.
De wereld wacht op jou!

Ben jij een ondernemende vrouw die voluit kiest voor het ondernemerschap? Heb jij grote dromen en weet je dat je alles kan bereiken maar zie je nu niet hoe?Voel jij je tegengehouden om voluit te kiezen voor het ondernemerschap? Wil jij zichtbaar worden maar maakt dat je onzeker? Schrijf je dan nu in voor de workshop en leer om succesvol zichtbaar te zijn door het inzetten van kleurpsychologie en de juiste geldmindset zodat jij durf te laten zien wie je bent en waar je voor staat en daarmee het inkomen verdient wat je waard bent.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *