Hoe zit het met jouw geldmindset?

Vrijdag 10 augustus publiceren we het vierde interview uit de Inspirational Summer Interviewserie met Monica Job. Zij leert je in het interview hoe je een goede geldmindset creëert.

Wij kennen Monica omdat zij onze coach is in het next level coachingsprogramma ‘De Superstar Mastermind’ wat wij bij haar volgen.

Monica combineert het strategisch ondernemen met spiritualiteit, flow en intuïtie of zoals zij dat zelf noemt: ondernemen vanuit zijn.

Monica Job begeleidt pioniers in wat zij hier te doen hebben in hun business. Dat begint allemaal in het bewustzijn, de mindset en het innerlijk weten van de ondernemer zelf. Hierdoor ontstaat er een nieuwe ruimte in next level thinking, je dromen waar maken en next level groei. 

Wil jij weten hoe je een goede geldmindset creëert? Schrijf je dan nu in voor de GRATIS Inspirational Summer Interviewserie. Nadat je je emailadres hebt ingevuld ontvang je een mail. In de mail lees je hoe je toegang krijgt tot het interview van Monica. Je hebt ook direct toegang tot de interviews die we al gepubliceerd hebben, ook de nog komende interviews zal je ontvangen.

Laat je een zomer lang inspireren door 11 bekende en onbekende coaches en creatieve solo-ondernemers uit België en Nederland zodat je de zomer als een inspirerende periode van persoonlijke groei, moeiteloosheid en flow ervaart.  https://krachtvrouwen.lpages.co/inspirationalsummer/

Ken jij coaches en creatieve solo-ondernemers voor wie dit interessant is? Deel dan dit bericht met hen zodat zij het interview kunnen bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *