Hoe maak je van je droom je onderneming?

Vrijdag 7 september publiceren we het achtste interview uit de Inspirational Summer Interviewserie. We interviewen Martine Eland van B&B Hof Beygaert. 

Martine is startende ondernemer en deelt hoe zij van haar droom een onderneming heeft gemaakt.  

Martine werkt nog halftijds voor Femma. De B&B is volop in aanbouw. 

Wij kennen Martine doordat zij de eerste editie van de opleiding heeft gevolgd en wij haar een prachtig voorbeeld vinden hoe je als ondernemer groeit in het ondernemerschap.

Ze wist wat ze wilde, ze heeft de plek en de mogelijkheden om haar droom te realiseren maar had geen idee hoe ze het ondernemerschap vorm geeft.

In het interview deelt zij haar proces als startende ondernemer en ook wat voor haar daarin van grootste betekenis is geweest. 

Ben je nieuwsgierig naar het interview? Schrijf je dan nu in voor de GRATIS Inspirational Summer Interviewserie. Nadat je je emailadres hebt ingevuld ontvang je een mail. In de mail lees je hoe je toegang krijgt tot het interview van Martine. Je hebt ook direct toegang tot de interviews die we al gepubliceerd hebben, ook de nog komende interviews zal je ontvangen.

Laat je een zomer lang inspireren door 11 bekende en onbekende coaches en creatieve solo-ondernemers uit België en Nederland zodat je de zomer als een inspirerende periode van persoonlijke groei, moeiteloosheid en flow ervaart.  https://krachtvrouwen.lpages.co/inspirationalsummer/

Ken jij coaches en creatieve solo-ondernemers voor wie dit interessant is? Deel dan dit bericht met hen zodat zij het interview kunnen bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *