Hoe boost jij je website?

Vrijdag 3 augustus publiceren we het interview uit de Inspirational Summer Interviewserie met Ellen Pillen. Zij deelt hoe je met drie heel eenvoudige stappen zelf je website een boost geeft.

Ellen Pillen kennen wij doordat we elkaar ontmoet hebben in een workshop. In de pauze zijn we aan de praat geraakt over kleuren en de impact die dat heeft op je persoon en uitstraling. 

Ellen volgde vervolgens bij ons een workshop en in januari is zij gestart met de opleiding Succesvol Zichtbaar Ondernemen.

Ellen is ondernemer omdat ze eigen baas wil zijn en ook omdat ze beseft dat als ze een impact wil creëren op de wereld dat ze dat zelf vorm zal moeten geven. 

Wat ze dan ging doen wist ze bij de start nog niet precies. 

Wel was het zeker dat het iets creatiefs zou zijn en dat ze iets met mensen wil doen. Ondertussen heeft ze dat helemaal duidelijk. 

Met haar bedrijf Studio Pi ontwikkelt ze voor gedreven ondernemers websites die voor een deel hun werk overnemen en die écht hun persoonlijkheid laat zien. Hierdoor kan je je als ondernemer je richten op wat je leuk vindt en boost de website jou bij het zichtbaar worden en toont jou in je authentieke zijn. 

Ben je nieuwsgierig naar het interview? Schrijf je dan nu in voor de GRATIS Inspirational Summer Interviewserie via de link. 

Laat je een zomer lang inspireren door 11 bekende en onbekende (startende) coaches en creatieve solo-ondernemers uit België en Nederland zodat je de zomer als een inspirerende periode van persoonlijke groei, moeiteloosheid en flow ervaart.  https://krachtvrouwen.lpages.co/inspirationalsummer/

Ken jij coaches en creatieve solo-ondernemers voor wie dit interessant is? Deel dan dit bericht met hen zodat zij het interview kunnen bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *