Hoe bereik je jouw droomklant via social media?

Vrijdag 21 september publiceren we het tiende interview uit de Inspirational Summer Interviewserie. En wat voor een interview! Dit onderwerp zal voor veel van jullie super inspirerend zijn.

Sille interviewt Kim Buining die jou leert hoe je jouw droomklant bereikt via Social Media.

Laat jij je deze nazomer nog inspireren door de geweldige interviews die wij hebben met bekende en onbekende coaches en creatieve solo-ondernemers uit België en Nederland? Vraag dan nu het lidmaatschap aan van de Krachtvrouwen Community en krijg toegang tot alle interviews https://www.facebook.com/groups/Krachtvrouwen.Community/

Kim Buining is communitybouwer en online coach. Kim gelooft enorm in de kracht van verbinding en het is haar missie om mensen online met elkaar te verbinden omdat zij droomt van een wereld waarin nooit meer iemand zich eenzaam voelt.

Wij coaches en creatieve solo-ondernemers kunnen namelijk zo goed anderen helpen als we ze samen zouden brengen. Kijk alleen al hoeveel steun mensen zullen vinden als ze anderen zouden ontmoeten die, net zoals zij, soms worstelen met het dagelijks leven.

Hoe fijn is het als je herkenning, steun en motivatie vindt bij anderen die exact hetzelfde meemaken? Het is dus geen wonder dat Facebookgroepen zo razend populair zijn. 

Steeds meer ondernemers zien in hoe waardevol het is als jouw ideale klant in een groep exact aan jou vertelt waar hij of zij mee worstelt. Denk eens in wat dit zou doen voor jouw marketing!

Ben je nieuwsgierig naar het interview? Vraag dan nu het lidmaatschap aan van de Krachtvrouwen Community en krijg toegang tot alle interviews https://www.facebook.com/groups/Krachtvrouwen.Community/

Ken jij coaches en creatieve solo-ondernemers voor wie dit interessant is? Deel dan dit bericht met hen zodat zij ook de interviewserie kunnen bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *