Heb jij je website ook zelf gebouwd?

We nemen je even mee terug in tijd naar begin 2017. Ik (Vivian) had nog nooit een website gebouwd maar dacht dat ik dat wel kon. 

Gelukkig dacht ik dat toen ik nog niet in hoofdberoep was en nog veel tijd had! 

Ik kan alles. En dat is absoluut waar. Maar een website bouwen is toch wel een vak. En zeker niet dat van mij! 

Uren en uren heb ik achter mijn computer doorgebracht. Als ik weet wat ik wil maar niet weet hoe ik het voor elkaar krijg, dan blijf ik zoeken omdat er altijd wel ergens een tutorial te vinden is met uitleg. 

We zijn tevreden wat er nu staat maar hebben daarvoor we wel keuzes moeten maken en consessies moeten doen.

Dat is vooral doordat we een visie hebben gekozen: de website is het visitekaartje van Krachtvrouwen en de plek waar klanten registeren en betalen voor de workshops, netwerkevents en opleiding. 

We hebben nog niet alle mogelijkheden aangepakt om alles uit de website te halen wat mogelijk is. Onze focus lag er niet en we hebben het niet in onze strategie om te verkopen verwerkt. 

Totdat we Ellen Pillen van Studio Pi hebben leren kennen en er een nieuwe wereld voor ons is open gegaan. Of eigenlijk, haar manier van spreken over de mogelijkheden van websites maakte dat we nieuwsgierig zijn geworden.

Na alle technische struggles in vormgeving en design waar onze energie van omlaag gaat willen wij eigenlijk ons niet meer bezig houden met de website. 

Ellen heeft ons op een positieve manier toch getriggerd en onze comfortzone opgerekt.

Een website is nooit af en kan altijd mooier en beter werken. Er zijn technische en strategische zaken die je kan verwerken in je website waardoor je jouw website kan boosten en meer bezoekers krijgt waardoor je bereik vergroot wordt en klanten je gemakkelijker vinden.

Toch is het nodig om af en toe een pauze te nemen en tevreden te zijn met wat er staat. Maak een keuze uit alle inspiraties en mogelijkheden om je website te boosten. Kies dat wat bij jou en in je agenda past op dit moment. 

Creëer een visie en kies focus. En kies vooral voor moeiteloosheid. Wat licht voelt en makkelijk gaat past op dit moment het beste bij jou. De rest is voor later. 

We hebben Ellen geïnterviewd voor de Inspirational Summer Interviewserie zodat jij je ook kan laten inspireren in verschillende mogelijkheden hoe je jouw website kan boosten. Ellen geeft je 3 tips waarmee je zelf direct aan de slag kan. 

Ben je nieuwsgierig naar het interview? Schrijf je dan nu in voor de GRATIS Inspirational Summer Interviewserie via de link. 

Laat je een zomer lang inspireren door 11 bekende en onbekende (startende) coaches en creatieve solo-ondernemers uit België en Nederland zodat je de zomer als een inspirerende periode van persoonlijke groei, moeiteloosheid en flow ervaart.  https://krachtvrouwen.lpages.co/inspirationalsummer/

Ken jij coaches en creatieve solo-ondernemers voor wie dit interessant is? Deel dan dit bericht met hen zodat zij het interview kunnen bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *