Groei Gesprek

Heb je al een business coachingstraject of programma gevolgd maar loop je tegen blokkades aan of zit je met vragen waar je niet uitkomt en heb je niet het gevoel dat je een traject nodig hebt om weer verder te kunnen?

Het is mogelijk een afspraak te maken voor een sessie van 60 minuten zodat je op een intuïtieve en strategische manier blijft groeien met jouw bedrijf.

Duur van het gesprek: 60 minuten

Investering: € 333 excl. btw

Stap 1: Betaal jouw afspraak.

Klik op de knop hieronder om jouw Groei Gesprek af te rekenen. Je ontvangt een betaalbevestiging in je mailbox.

Stap 2: Reserveer jouw afspraak.

Binnen 24 uur ontvang je een mail met de link naar mijn online agenda. De afspraak kan je reserveren op een dinsdag- of donderdagnamiddag.

Stap 3: Stuur een mail.

Uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak stuur je een mail waarin je deelt waar je in wilt groeien en mijn hulp bij wilt.

geldmindset, businesscoaching, ondernemerscoach, holistisch, holistischondernemen, holistischebusinesscoaching, organiseerjeleven, werkstrategischvanuitflow, doewatjeleukvindt, persoonlijkleiderschap, ondernemendemadammen, vrouwelijkeondernemers, ondernemendevrouwen, ambitieuzevrouwen, zelfvertrouwen, hoogsensitiviteit, vertrouwen, zelfliefde, ondernemerschap, ondernemen, eigenbedrijf, onlineondernemen, onlinezichtbaarheid, zelfontwikkeling, persoonlijkegroei, intuïtie, spiritueel, spiritualiteit, wetvanaantrekking, bewustzijn

Je afspraak gaat door binnen 1 tot 3 weken.

Ik heb iedere week 1-2 plekjes vrij in mijn agenda voor een Groei Gesprek.

Hoe weet je of er plek is?

Zo lang je het groeigesprek kan afrekenen, kan jij binnen 1 tot 3 weken een afspraak reserveren. Is er geen plek in mijn agenda dan kan je het Groei Gesprek niet afrekenen. Probeer het dan volgende week opnieuw.

Ik kijk ernaar uit om jou te helpen groeien, tot binnenkort! Liefs, Vivian