Geef jij jezelf toestemming om verder te leven?

Een maand of drie na het overlijden van mijn man voelde ik zo de behoefte om op vakantie te gaan zonder de kinderen. Ik wilde ook samen met de kinderen maar kon me niet voorstellen dat ik dan echt vakantie zou hebben. Omdat ik ook even klaar was om altijd maar tussen de koppels te zijn besloot ik een weekend naar de Ardennen te gaan met alleenstaanden. Wat heb ik getwijfeld en wat voelde het raar om deze stap te zetten. Wat was ik emotioneel erbij maar ik was ook trots. Ik was zo super trots dat ik het lef had om te doen en niet in mijn verdriet te blijven dwalen. Want in dat verdriet lagen voor mij ook veel zorgen verborgen. En door die eruit te halen werd ik me bewust dat ik ernaar verlangde om even alleen op stap te gaan en zonder koppels tijd door te brengen.

Wil jij ook leren hoe je in het verdriet jouw zorgen kan herkennen? Kom dan naar de workshop ‘Voluit Leven’. Ik leer jouw het onderscheid maken tussen verdriet en zorgen zodat jij ook weer perspectief gaat zien en de stap van overleven naar voluit leven kan zetten. https://krachtvrouwen.be/voluit-leven/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *