Bianca Wijngaards
De Kracht van Schrijven
Coach

Bianca over de workshop voor ondernemende ambitieuze coaches

Wat een fijne en inspirerende workshop heb ik gevolgd bij Vivian! In de workshop voor ondernemende en ambitieuze coaches liet Vivian mij een unieke en tegelijk ook logische, praktische manier van ondernemen zien.

Ik twijfelde eerst of het wel voor mij geschikt zou zijn, omdat ik geen echte starter meer ben, maar een doorstarter. Niets is minder waar. Vivian heeft me laten zien hoe waardevol de combinatie is van ondernemen vanuit afstemming en intuïtie en tevens ook strategisch en onderbouwd en onderzoekend te werk gaan.

Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik nog beter weet en voel waar ik heen wil en hoe ik dat wil en kan bereiken. Ik heb hierdoor een duidelijke en simpele lijn in mijn productaanbod gemaakt. Iets wat overzicht en rust brengt bij mij.

Vivian creëerde een heel prettige en open sfeer tijdens de workshop. Ze was helder in haar visie en uitleg en nam ook ruimte om met je mee te kijken en vragen te beantwoorden. Ik heb dat als erg positief ervaren.

Ik zou dan ook deze workshop aanraden aan iedere onderneemster, die graag haar bedrijf/ coachpraktijk zo wil inrichten dat het bij haar en haar leven past én er ook een goed inkomen uit wil halen.