Waarom mijn leven nu helemaal anders is dan twee jaar geleden?

In het voorjaar van 2016 besloot ik (Vivian) een job te vinden waarin ik helemaal mezelf kan zijn. 

In mijn job voelde ik dat ik me voortdurend moest inhouden. Ik kon niet mijn volle potentieel erin kwijt. 

In de zomer las ik het boek ‘Big Magic’ van Elizabeth Gilbert. Het leerde me dat ideeën als het ware rondzwerven in de lucht en dat je ze kan grijpen om er iets mee te doen. Dat je mag vragen om ideeën en om hulp bij het uitwerken ervan. 

Big Magic heeft mij laten voelen en begrijpen dat ik mijn eigen leven kan creëer. Sindsdien ben ik gaan afstemmen en mijn leven gaan creëren op mijn eigen voorwaarden. 

Ik ben open gaan staan voor ideeën en heb mijn verlangens ruimte gegeven zodat ik alles wat ik bedenk en waar ik blij van wordt om kan zetten in realiteit. Dat lukt niet altijd direct en zo snel als ik wil en soms laat ik een idee en een verlangen ook weer gaan. Niet alles waar ik in eerste instantie naar verlang blijkt ook later nog relevant te zijn.

Mijn verlangen om als zelfstandige te werken groeide. Ik voelde dat ik daarin helemaal kwijt kan wie ik ben. Altijd doen waar ik goed in ben en de volledige vrijheid ervaren het helemaal op mijn manier te doen maken mij intens gelukkig. 

Ik heb een leven gecreëerd waarin ik kan doen wie ik ben. Altijd en overal.

Het is belangrijk om je volle potentieel te leven en te doen wie je bent. Dan creëer je het leven dat je wenst. Creëer een omgeving waarin je jezelf helemaal kan laten zien.

Een leven op eigen voorwaarden geeft betekenis aan het leven. Hierdoor zal je bij het wakker worden weten waarom je je bed uitstapt en waarom je bent geboren. 

Wil jij leren hoe je jouw verlangens omzet naar realiteit waardoor je jouw leven kan leven op eigen voorwaarden? Schrijf je dan nu in voor het online zomerprogramma leer deze zomer de 6 essenties waardoor jij moeiteloos jouw dromen en verlangens manifesteert. Klik op de link voor meer info. https://krachtvrouwen.lpages.co/zomerprogramma/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *