Over ons

Al een tijd lang vertellen mensen mij dat ik een boek zou moeten schrijven. Ik vraag me dan steeds af wie daar zit op te wachten en wat de meerwaarde voor anderen zou zijn als ik mijn verhaal neerschrijf… Anderzijds is het wel zo dat ik zelf veel steun haal uit verhalen van anderen, uit het weten dat ik niet alleen ben, dat ik niet gek ben om me op een bepaalde manier te voelen…

De laatste jaren ben ik door verschillende processen gegaan. Steeds wanneer ik denk dat ik een bepaald punt bereikt heb, komen er weer andere dingen naar boven. Ik voel me soms een ajuin die laag na laag gepeld wordt. Telkens komen er wel nieuwe inzichten en ik voel de behoefte om dit toch te delen met anderen.

Met deze blog hoop ik vooral een inspiratie te kunnen zijn voor anderen. Dat het ondanks een rugzak toch mogelijk is de controle te nemen over je eigen leven en oude patronen los te laten.

Mijn leven lang vond ik het vanzelfsprekend dat ik na elke tegenslag recht stond en weer verder ging. Dat ik telkens mezelf opnieuw in vraag stelde en daarbij niet bang was om alles om te gooien en weer volledig opnieuw te beginnen.

Vandaag kan ik wel erkennen dat hier een immense kracht en weerbaarheid onder zit. Vandaag kan ik wel zien dat mijn pad niet evident was. Dat het immense moed en kracht gevraagd heeft om te staan waar ik kan staan vandaag. En vandaag kan ik met veel liefde zeggen dat ik oprecht trots ben op mezelf. Om te blijven geloven in de mogelijkheden en om een open hart te houden.

Met deze blog hoop ik anderen te kunnen inspireren. Om elke dag opnieuw voor jezelf te kiezen en in je kracht te gaan staan. Om je licht te laten schijnen en het leven te leiden waarvoor je hier op aarde gekomen bent.

Ik wens een veilige ruimte creƫren waarin ieders waarheid kan en mag bestaan, zonder vrees om veroordeeld te worden.

Welkom lieve ziel, ik nodig je uit om hier je plekje in te nemen.