Een nieuw hoofdstuk

Na drie jaar ondernemen is het tijd om afscheid te nemen van Krachtvrouwen.

Het bedrijf heeft in die tijd veel veranderingen doorgemaakt.In januari 2017 vormde Krachtvrouwen een netwerk voor jonge weduwen.

Maandelijks organiseerde ik events waarop ik jonge weduwen samenbracht in Gent bij Madam Bakster met Koffie en taart. Of bij Fleur de Lee voor een lunch.

De pers pikte mijn verhaal snel op, ook met dank aan een jonge weduwen uit het netwerk is Krachtvrouwen en mijn verhaal in dat jaar 24 keer in de media geweest.

Tijdens de samenkomsten heb ik veel gesprekken gehad en voelde ik hoe hoog de nood was van deze vrouwen om terug het leven weer op te pakken en gelukkig te willen zijn.

‘Wie ben ik om hen te helpen?’ is de vraag voor mij geweest. Maar ik heb mij erover heen gezet want ik voelde dat ik dé persoon was om hen hierbij te coachen en hen te leren hoe zij dat konden doen.

En zo ben ik in mei 2017 een coachpraktijk voor jonge weduwen gestart.

Gelijktijdig diende zich nog een uitdaging aan: ik werd gevraagd door coaches om een workshop te geven over zichtbaar worden. Ook hierbij had ik dezelfde gedachte: ‘Wie ben ik om hen dit te leren, ik begin zelf pas net!’

Gelukkig heb ik me ook door deze blokkade niet tegen laten houden en ben ik ook dit gewoon gaan doen.

In de zomer van 2017 startte ik de eerste coach trajecten voor ondernemers met een missie om hen te leren hoe zij net als ik zichtbaar konden worden en klanten konden krijgen.

Eind 2017 heb ik besloten mij volledig te richten op coaches en creatieve solo-ondernemers en in samenwerking met kleur- en stijlcoach Sille Brouwer de opleiding Succesvol Zichtbaar Ondernemen aan te bieden.

Dit hebben we samen met heel veel vreugde en plezier gedaan tot eind 2018.

In 2019 zijn we ieder weer onze eigen weg gegaan.

Ik heb de S.T.A.R.T Methode voor een goedlopende coachpraktijk ontwikkeld en het A.C.T.I.E. Implementatie traject.

Ook ben ik Geld Mindset Workshops en Programma’s gaan aanbieden zodat ondernemers hun geldblokkades kunnen doorbreken en de prijs durven vragen die zij waard zijn.

Alle veranderingen hebben veel gevraagd van het bedrijf en heel wat onrust vaarwater gegeven. Zo ook voor mezelf als voor mijn klanten.

Ik voel dat het genoeg is geweest. Krachtvrouwen heeft er gestaan om alles wat ik wilde doen en wilde leren te realiseren. Nu zit haar taak erop.

Na drie jaar ondernemen ben ook ik toe aan een blanco blad en een nieuw hoofdstuk wat ik helemaal zelf ga schrijven en waarvan ik iedere bladzijde zelf om ga slaan.

Daarom zal ik verder ondernemen met mijn eigen naam: Vivian van Bremen

Wat ik gisteren nog deed bij Krachtvrouwen zal ik vandaag ook nog doen maar met een nieuwe bedrijfsnaam, een nieuwe pagina op Facebook en via mijn persoonlijke Instagramaccount.

In 2020 zal ik maandelijks een Inspirational Coffee organiseren voor introverte en hoogsensitieve vrouwelijke ondernemers die open willen delen over hun uitdagingen en het taboe willen doorbreken dat je alles zelf oplost. Klik op de link voor meer info: https://krachtvrouwen.lpages.co/inspirational-coffee/

Ook kan je bij me terecht voor het Individueel traject S.T.A.R.T. met Holistisch Ondernemen voor starters of het A.C.T.I.E. Implementatie traject voor groeiers in het ondernemerschap. Klik op de link voor meer info: https://krachtvrouwen.lpages.co/individueel-coachingstraject

Dank je wel dat je erbij was in 2019 en misschien ook al in 2018 en 2017.

Wil je ook in 2020 er weer bij zijn? Volg me dan op Vivian van Bremen – Geld Mindset & Holistisch Business Coach