Mijn top 10 sterktes

1. Mijn toptalent is ACTIEGERICHTHEID. Ik kan niet wachten om tot actie over te gaan. Heb ik een idee dan begin ik onmiddellijk met uitwerken. Alleen door actie krijgen we dingen voor elkaar en actie leidt tot resultaat.

Het is niet voor niets dat je nadat je het fundament voor je business hebt gelegd het A.C.T.I.E. Implementatie Traject bij mij kan volgen. Veel van mijn klanten komen bij mij om te leren in actie te komen en hun vaardigheden en kennis te implementeren in hun bedrijf zodat ze de resultaten bereiken waar ze van dromen.

2. Ik ben gefascineerd door de unieke kwaliteiten die iedereen heeft. Ik moet niets hebben van generalisaties, typeringen of het in groepen indelen van mensen.

Deze sterkte die de CliftonStrengths INDIVIDUALISERING noemt, verklaart waarom ik bij ieder het beste naar boven kan halen en iedere coaching en elk programma, zelfs als het een groepsprogramma is, kan afstemmen op de individuele behoefte van iedere persoon.

3. Wat niet als een verrassing komt maar waar ik me niet bewust van was, is dat COMPETITIE een sterkte van mij is. Ik heb een winnaarsmentaliteit.

Intuïtief streef ik ernaar de beste prestaties te leveren op bepaalde gebieden. Het maakt me doelgericht en geeft me focus. En ik motiveer er anderen mee om een hogere prestatienorm te halen. Ik kan jou prestaties verhogen door de mens die ik ben en de energie die ik uitstraal.

4. Ik heb een krachtige vooruitziende blik. Ik ben TOEKOMSTGERICHT. Een visionair en neem de leiding over de toekomst. Ik kijk graag over de horizon, ook bij mijn klanten. Ik zie het grotere plaatje tot in detail en kan helder uittekenen wat mogelijk is.

5. Dan heb als sterkte IDEEËNVORMING waardoor ik gefascineerd ben door ideeën. Ik houd van ideeën omdat ze diepzinnig zijn, omdat ze nieuw zijn, omdat ze verhelderen en ik er energie van krijg. Ik ben hierdoor innovatief, creatief en origineel.

Als iemand zegt: ‘dat kunnen we niet veranderen’ zal ik je laten zien dat er voor alles een oplossing is en dat het vaak niet eens complex zal zijn. Ik ben een krachtige en creatieve partner om mee te brainstormen. Ik ben verfrissend, bij mij hoor je een ander geluid.

6. Omdat ik PRESTATIEGERICHT ben, werk ik hard en heb ik veel uithoudingsvermogen. Het geeft mij veel voldoening om bezig te zijn en productief te blijven.

Ik heb hierdoor een sterke innerlijke motivatie wat een aangeboren bron van enthousiasme, energie en kracht is. Uitdagende doelen: daar houd ik van. Ik verlies mijn motivatie als het te makkelijk is.

Dit is wat ik trigger bij mijn klanten. Ik help ze groots te dromen en erin geloven. Het leven heeft hen soms al zo veel tegenslag gegeven dat ze niet meer durven te vertrouwen op hun eigen grootste dromen en doelen en de haalbaarheid daarvan. Met mijn begeleiding lukt dat wel.

7. INTELLECT. Ik denk graag na, mijmer met een cappuccino in de koffiebar en overdenk zaken graag. Ik ben introspectief en ik houd van intellectuele discussies.

Ik heb tijd nodig om dagelijks na te denken en mijn gedachten op een rij te zetten. Het maakt mijn gedachten patronen scherper en effectiever, concreter en completer.

Dit is wat ook mijn klanten kenmerkt. Al zijn zij zich daar soms niet van bewust. Ik leer hen reflecteren en finetunen. Dit is een belangrijk onderdeel van de methode waarmee ik werk zodat mijn klanten leren om holistisch te ondernemen en daardoor veel meer vreugde en ontspanning ervaren.

8. Ik ben vastbesloten belangrijk werk te doen en een verschil te maken. Ik ga altijd op zoek naar kansen om belangrijk werk te verrichten waarbij ik mijn klanten kan helpen de lat hoger te leggen.

Mijn sterkte SIGNIFICANTIE stuwt me vooruit, weg van het middelmatige en richting het buitengewone. En dat is precies wat ook mijn klanten willen: een buitengewoon leven zoals dat bij hen past.

9. In tijden van crisis ben ik het die de leiding neemt en anderen kan geruststellen. Ik neem gemakkelijk de controle over een situatie en ben besluitvaardig.

Door mijn sterkte STURINGSKRACHT leidt ik klanten vanuit hun comfortzone naar nieuwe bestemmingen waar groei de enige optie is.

Ik heb de gave om dat wat vaak wordt vermeden of onvermeld blijft boven water te krijgen. Dit is waarom ik mijn klanten zo goed kan helpen blokkades te doorbreken en te groeien met hun bedrijf.

10. Ik heb een stek vermogen om prioriteiten te stellen, doelen te bepalen en efficiënt te werken. Ik bepaal eerst prioriteiten en onderneem daarna past acties. Dit is het gevolg van mijn sterkte FOCUS.

Voor mijn klanten die dit missen is dit heel waardevol. Ik help hen om hun hoofd leeg te maken, te bepalen welk richting zij met hun bedrijf willen gaan. Nieuwe doelen te stellen en daar efficiëntie strategieën voor te vinden waardoor zij weer grip krijgen op hun zaak.