Grootste inspirator

Op 1 juli volgde ik de Money Mindset VIP dag van Charlotte van ’t Wout.

De grootste vraag van begin 2019 was: ben ik goed genoeg om mezelf Geld Mindset Coach te noemen? Ik bleef erover twijfelen.

Opmerkelijk omdat alles leerde over geld mindset in het High Level Geld is Liefde Life & Business Manifestatie Coachings Programma van Maartje Koper en ik ben een jaar lang intensief coach tijdens live dagen en individuele sessies.

En ik volgde het jaarprogramma bij 365 succesvol en het verdiepingsjaar waardoor ik ook vanuit nog een andere invalshoek veel heb geleerd over geld en overvloed van David De Kock, Arjan Vergeer en Lisa Eunice Peek.

Maar ondanks deze intensieve opleiding en coaching was ik niet overtuigd van mijn expertise. Terwijl ik ondertussen al geld mindset workshops heb gegeven en mijn klanten uit de opleiding het door mij ontwikkelde geld mindset programma volgden met waanzinnige resultaten.

Voor de Money Mindset VIP dag bij Charlotte heb ik me daarom inschreven om af te rekenen met dit stemmetje in mijn hoofd.

Voor mij is Charlotte van de dé weinige experts als het gaat over geld mindset en persoonlijke groei op dit thema. Behalve dat ze er veel over weet heeft ze ook haar eigen groeiproces daarin gemaakt. En dat vind ik minstens net zo belangrijk als de kennis die iemand bezit.

Ik heb mezelf beloofd dat als ik na deze dag kan zeggen dat ik de kennis al had en ik kan vast stellen dat ook ik persoonlijk een groot groeiproces heb gemaakt in mijn geld mindset, dat ik niet meer zou luisteren naar het stemmetje wat zei: “Wie ben jij om te zeggen dat ik expert in geld mindset ben?”

De dag was geweldig en natuurlijk was de conclusie dat ik goed genoeg ben!Dan volgde ik dit jaar ook alle cursussen via Instragam van Charlotte.

#worthit heb ik cadeau gekregen bij de Money Mindset VIP dag. Deze cursus gaat over prijszetting en is de moeite waard als je meer wilt leren over hoe je jouw prijzen bepaalt. En dat gaat dus over meer dan geld!

#introvertlikeaboss heb ik voor mijn verjaardag kregen van mijn zonen. Ik ontdekte dat ik een introvert ben en geen extravert en deze cursus heeft mij mezelf nog beter leren kennen. Wat een inzicht om te ontdekken dat ik een introvert persoon bent. Het beste gezelschap ben ik dus zelf en energie krijg ik door met mezelf alleen te zijn. #halleluja

Door de cursus #longstoryshort heb ik geleerd om waanzinnige Stories te maken op Instagram. Het was mijn droom om zelf cursus via Instagram te geven en deze cursus heeft mij enorm geholpen om te weten hoe je Stories maakt die voor je kijkers interessant zijn om te volgen.

Stories maken is voor mij een creatieve uitlaatklep om mijn ervaringen te verwerken. Maandenlang heb ik dagelijks anderhalf uur van mijn tijd gegeven aan het maken van Stories. Het bracht me heel veel vreugde en plezier.

De cursus #productiviteitonfleek is de eerste cursus over productiviteit die ik volg waarin ik iemand vertelt hoe ik denk en hoe ik ben en waarom een aantal productiviteitstips voor mij niet werken. Heerlijk!

Na jaren zoeken hoe ik intuïtief productief kan zijn, heb ik van Charlotte tips gekregen die me grote stappen vooruit helpen. De cursus zit zo vol met handige tips en tricks dat nog een keer de cursus volgen zelfs waardevol zal zijn.

Sinds oktober ben ik lid van #taketheleap het membership van Charlotte. Het is alleen al een waanzinnige ervaring om te zien hoe ze dat aanpakt. Een membership op Instagram met 1000 leden. Ik geniet ervan om lid te zijn en van haar te leren. Echt super inspirerend.

In december heb ik de cursus #unlimitedme aangeschaft. Een spirituele cursus over doelen stellen. Maar voordat je doelen stelt reflecteer je eerst op wat is geweest. Het is daardoor dat je vrije ruimte creëert voor het nieuwe.

En dat is wat ik nu doe. Deze blogs over 2019 zijn een gevolg van de cursus. Net zoals de keuzes die ik maak voor 2020 met Krachtvrouwen.