Grootste impact

In september ben ik naar Frankrijk gegaan voor een business retreat om vier dagen met Marloes Halmans samen naar mijn business te kijken.

Wat een spannende stap was dit. Voor 6 dagen naar Frankrijk. Mijn jongens achterlaten in Gent terwijl het de eerste schoolweek na het zomerverlof is.

Maar ook de enorme investering die je daarvoor doet is spannend. Hoe hoger het bedrag, hoe meer ik mezelf serieus neem, maar hoe meer ik ook van mezelf verwacht.

Terwijl creatie ontstaat vanuit ontspanning en niet vanuit hoge druk.

De dagen in Frankrijk hebben me vooral veel inzichten gegeven.

Ik doe het werk dat ik het liefste doe en waar ik ongelooflijk goed in ben.

Maar er is veel wat ik meemaakte met Krachtvrouwen en wat aan mij is blijven kleven waardoor mijn energie naar beneden gaat. Dit heeft zelfs niets met het werk te maken, maar het heeft wel invloed op mij.

De grootste conclusie waarmee ik naar huis ben gegaan is: breng de vreugde terug in je leven en business.

Een – voor mij – super vaag actieplan maar wel volledig doorvoelt.

Ik had echt geen idee wat me te wachten zou staan. Wat ik wel wist is dat ik niet meer terug kon.

Ik ben iemand die heel trouw wil leven aan mijn ziel. Mijn intuïtie wil volgen en wil doen waarvoor ik hierbij.

Zelfs als het me niet duidelijk is waarom en als ik niet precies weet hoe, durf ik toch de volgende stap te zetten en te luisteren naar de roep van mijn ziel.

Marloes gaf mij de mogelijkheid om aansluitend haar nieuwe Engelse Programma ‘Bring the feminine back in business’ te volgen. En ik heb dit met beide handen aangepakt.

Dit programma leert me om mijn business te creëren vanuit ‘ease and joy’ en daarmee is het programma voor mij het beste vervolg op de retreat met haar in Frankrijk.

Het is ook door dit programma dat ik de laatste 4 maanden van 2019 achterover ben kunnen gaan leunen en uit de intensieve actie energie ben kunnen stappen.

Het programma heeft alles samen gebracht wat ik in de afgelopen drie jaar geleerd heb over de universele wetten en creëren in samenwerking met het universum.

Ik heb tijd genomen om niets te doen. Om te luisteren naar mijn ziel, keuzes te maken, plannen uit te werken en deze ook weer weg te doen.Ik heb veel geleerd en nieuwe inzichten opgedaan.

En vooral gevoeld dat het tijd is voor een nieuwe hoofdstuk in mijn bedrijf.

In december ben ik lid geworden van het Impact membership van Marloes Halmans. Zij gaat in 2020 internationaal met haar loopbaancoachingbedrijf Happy at Work Agency en deelt in de membership hoe ze dit aanpakt.

Ik ben reuze nieuwsgierig hiernaar en zie het ook als een kans om me te omringen met de afgestemde energie en actiegerichtheid van Marloes.

Dit helpt mij om trouw te blijven aan mijn eigen pad zodat ik de ingeslagen weg ook in 2020 blijf volgen op een manier die bij me past.

Want de keuzes die ik heb gemaakt voor 2020 vragen van mij om heel scherp te blijven naar wie ik ben en waar ik blij van wordt.

Over die keuzes lees je in de blog 2020 EEN NIEUW HOOFDSTUK.

En zoals ik beschrijf in mijn blog over opleiding en coaching zal ik me ook in 2020 omringen met coaches die me uitdagen en ondersteunen in wie ik ben zodat ik kan groeien als ondernemer en kan groeien met mijn bedrijf.