Weet je niet WAT je wil?

Weet je niet WAT je wil? Of weet je niet HOE je het voor elkaar moet krijgen? 

Om hulp te krijgen van het universum is het noodzakelijk om heel helder te hebben WAT je wil. Hoe je het voor elkaar krijgt kunnen wij niet overzien. We kunnen hoogstens de eerste stap zien die we moeten zetten.

Houd je dus vooral bezig met WAT je wil. Heb je een idee wat je uit wil werken? Hoe concreet weet je wat je wil? 

Maak iedere dag tijd om wat je wil kenbaar te maken aan het universum. Door te schrijven help je jezelf om heel concreet te visualiseren wat je wil. 

Je kan alleen dat manifesteren wat je eerst hebt gevisualiseerd. Je creëert altijd twee keer. Eerst visualiseer je wat je wilt creëren voordat je het in werkelijkheid kan manifesteren. 

Het universum kan je alleen helpen met HOE je iets kan doen als jij duidelijk bent in WAT je wil. 

Moet je dan alles eerst heel concreet weten en zelf geen acties weten. Nee dat is niet hoe het werkt. 

Door dagelijks tijd te maken om je dromen en verlangens te verhelderen en de acties te nemen die telkens de eerst volgende logische stap zijn zal het universum je ook helpen om verder helder te krijgen wat je wil.

Wil jij leren hoe je jouw verlangens omzet naar realiteit waardoor je jouw leven kan leven op eigen voorwaarden? Schrijf je dan nu in voor het online zomerprogramma leer deze zomer de 6 essenties waardoor jij moeiteloos jouw dromen en verlangens manifesteert. Klik op de link voor meer info. https://krachtvrouwen.lpages.co/zomerprogramma/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *