Wat je voelt bepaalt welke acties je neemt

Herken je de momenten dat je energie laag is en je geen idee hebt hoe je in beweging komen kan?

Je kijkt naar je lijstje van to do’s en de moed zakt je in de schoenen. Je energie gaat verder om laag en de zin om eraan te beginnen is ver te zoeken.

Hoe jij je voelt bepaalt de actie die je nemen gaat. Wat als jouw gevoel nu anders is? Welke acties neem jij als je energie hoger is? Wat zou je doen als je vol energie bent?

Wat wij zien en zelf ook doen is dat we geneigd zijn op de momenten van lage energie onszelf te pushen en verwachten van onszelf dat we toch in actie komen. Het resultaat valt vaak tegen. En voor we het werk gedaan hebben wat we zouden willen doen zijn we uren verder en is onze energie nog lager.

Wat wij steeds meer ervaren is dat we op die momenten beter het tegenovergestelde kunnen doen. We vragen onszelf af waar we naar verlangen. Wat we het liefst zouden willen. 

Eerst krijgen we van de kritische stem in onszelf te horen dat we moeten doen wat we van plan waren te doen. Door daar niet op in te gaan maar opnieuw te vragen wat we écht willen ontdekten we onze behoeften op die momenten vaak heel ergens anders ligt. 

Niets doen met een lekker koffie. Uren op ons gemak praten over onderwerpen die op dat moment op ons hart liggen. Of even kort onze ogen dichtdoen en genieten van de zon. 

Ervaring heeft ons geleerd hoe belangrijk het is dat we luisteren naar wat onze innerlijke stem ons vertellen wil. We leven en ondernemen meer in lijn met onszelf en het werk gaat veel moeitelozer en in minder tijd.

Verlang jij ernaar om meer moeiteloos te ondernemen en meer in lijn met jezelf te zijn? Wil jij leren hoe je jouw verlangens omzet naar realiteit waardoor je jouw leven kan leven op eigen voorwaarden? Schrijf je dan nu in voor het online zomerprogramma leer deze zomer de 6 essenties waardoor jij moeiteloos jouw dromen en verlangens manifesteert. Klik op de link voor meer info. https://krachtvrouwen.lpages.co/zomerprogramma/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *