Van verlangen naar realiteit

Weet jij eigenlijk wel waar je naar verlangt? Heb je al eens op papier genoteerd waar je naar verlangt? Maakte je al eens een lijstje van jouw verlangens? 

Wat mij verbaasd heeft dat ik (Vivian) het heel normaal vindt om te vertellen wat ik wil, maar toen ik moest opschrijven waar ik naar verlang, kreeg ik geen letter op papier.

Het was het najaar van 2016. Ik verdiepte mij in de universele wetten en leerde hoe je met afstemmen op een heel tastbare manier het leven creëren kan waar je van droomt.

Het leven waar je van droomt. Waar droomde ik dan precies van? Het blad bleef leeg voor mij liggen. Mijn hoofd bleef me zeggen dat ik tevreden ben. Dat mijn leven goed is. 

Maar diep van binnen voelde ik een weerstand. Mijn innerlijke stem vertelde me: ‘je bent hier met een reden, een reden die groter is dan jij bent. Je bent voor meer geboren. Je hebt nog iets te doen’. 

Ik weet dat ik dingen te doen heb maar ik weet niet precies wat. Ik heb uren naar het witte blad voor mij gekeken en toen ben ik gaan schrijven. 

Ik ben vragen gaan stellen. Hoe kan het dat ik dit voel? Waarvoor ben ik dan geboren? Waar droom ik van? Waar verlang ik naar? Sindsdien heb ik uren en uren geschreven. 

Is het nu duidelijk waar ik naar verlang? Verlangens worden concreter. Dromen worden helder. Het schrijven geeft helderheid en betekenis aan mijn leven.

En het meest belangrijk: ik heb ontdekt hoe ik realiseer waar ik naar verlang. Van van alleen dromen word ik niet gelukkig. Dromen omzetten in realiteit geeft vervulling.

Door dagelijks af te stemmen op mijn dromen en verlangens leef je in lijn met mezelf. Het is een concrete methode om helder te krijgen wat je wil. 

Speciaal voor deze zomer hebben wij een online programma ontwikkeld waarin we je leren om af te stemmen op je verlangens en dromen en deze om te zetten naar realiteit.

De waarde van de online zomerprogramma is onbetaalbaar. Stel je maar eens voor wat de waarde is voor jouw leven wanneer je jouw verlangens en dromen kan omzetten naar realiteit, daar is toch geen waarde op te plakken? Het effect ervan is grootster dan jij je voor kan stellen. Vanaf dat je begrijpt hoe het werkt en geleerd hebt hoe je het implementeert in je leven ben je in staat om ieder verlangen wat je hebt te manifesteren. Dat is toch onbetaalbaar? 

Gebruik jij de inspirerende periode van de zomer om leren:

– de regisseur te zijn in je eigen leven, keuzes te maken en dat te doen wat jou helpt om je verlangens te realiseren?

– wanneer je in actie komt én wanneer je juist niets moet doen zodat je leert een balans te vinden waardoor je jouw verlangens moeiteloos realiseert zonder jezelf te verliezen?

– luisteren naar je intuïtie en ontdek je dat jouw ego je kan dienen maar niet de leiding hoeft te nemen over jouw leven?

Jouw investering van 47 euro excl. btw is zeer laag omdat we ervaren in gesprekken met onze klanten dat het omzetten van je verlangens in realiteit een grote uitdaging is. Wanneer je weet hoe je dit doet, gaat het stromen in je leven en in je business. Dat is wat we jou gunnen. Voor ons is dit als een tweede natuur waardoor we dit programma moeiteloos hebben kunnen opzetten en jou cadeau willen geven tegen een kleine vergoeding zodat jouw leven en business ook gaat stromen en je het leven leeft waar je naar verlangt.

Wil jij leren hoe je jouw verlangens omzet naar realiteit waardoor je jouw leven kan leven op eigen voorwaarden? Schrijf je dan nu in voor het online zomerprogramma en leer deze zomer de 6 essenties waardoor jij moeiteloos jouw dromen en verlangens manifesteert. Klik HIER voor meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *