Vrijheid voelen is een absolute prioriteit.

Leren is de basis om het nog geweldiger te doen. Leren doen we door te experimenteren, te onderzoeken, te evalueren, te falen, feedback te vragen en te ontvangen.

Wij staan elke dag op om te groeien. We kunnen niet zonder persoonlijke ontwikkeling en de uitdaging om onze missie als een succesvol bedrijf in de wereld te zetten.

We kiezen ervoor om te leven en ondernemen vanuit verbinding met onszelf en de mensen om ons heen, we volgen ons natuurlijke ritme en creëeren een ritme dat bij ons past, openheid is de basis voor communicatie en relaties. We hebben het lef te vertrouwen op onze intuïtie en eerste ingeving.

Wij hebben we passie voor groei, ontwikkeling en wat mensen beweegt.

Het witte plafond waar Sille Brouwer een half jaar vanuit de zetel naar had liggen kijken was alles behalve inspirerend. Voor de pijn vonden de dokters geen passende diagnose. Ze ging zelf op zoek naar een oplossing.

Sille ontdekte het effect van kleur en volgde daarover een opleiding. Het hokjes-denken wat ze daar leerde paste niet bij haar. Ze had al ervaren wat kleur met je doet als je kiest voor kleur die past bij jouw persoonlijkheid.

Vijf jaar geleden startte ze haar eigen bedrijf. Sille leert jou hoe je zonder woorden kan uitstralen wat je te zeggen hebt. Het effect van kleur ondersteunt daarbij jouw mindset. Sille zorgt ervoor dat je de twijfel over hoe je overkomt op anderen achter je laat en comfortabel zichtbaar wordt zodat je zonder frustraties jezelf altijd en in elke situatie kunt laten zien.

21105655_2061482704085145_8608773022984611061_n

Samen leren wij coaches en creatieve dienstverleners om zich helemaal vrij te voelen zichzelf te zijn in hun bedrijf zodat zij succesvol zichtbaar zijn.

Vivian Krachtvrouwen 2BU

In 2005 werd Vivian onverwachts weduwe en beviel op dezelfde dag van haar tweede zoon. Als je van je shit mest hebt gemaakt en vervolgens voluit bent gaan leven dan wil je niet meer in loondienst.

Dan wil je zijn wie je bent en daarmee je inkomen verdienen. Dan wil je ongelimiteerd doen waar je goed in bent en daarmee anderen helpen. Jouw ervaring krijgt daarmee een grotere betekenis en is dan niet voor niets geweest.

Dit is wat Vivian in 2017 gedaan heeft en waardoor zij in enkele maanden tijd een netwerk heeft opgericht voor jonge weduwe en haar coachingspraktijk een vliegende start heeft gemaakt.

Vivian weet precies wat ervoor nodig is om van een idee een onderneming te maken waarmee je het resultaat bereikt waarvan je droomt: doen wie je bent, klanten die écht leuk zijn en omzet creëren.

Sille heeft het talent om samen met jou helder te krijgen, door welke kleuren en stijl  jij een stralende persoonlijkheid bent. Het is haar passie dat jij je helemaal vrij voelt om te laten zien wie je bent. Sille staat voor groei, intuïtie, vertrouwen en totale vrijheid. 

Vivian heeft het talent om te ordenen en taal te geven aan wat in jou leeft zodat jij denkt vol zelfvertrouwen en in overvloed. Het is haar passie dat jij je helemaal vrij voelt om te zijn wie je bent. Vivian staat voor geluk, autonomie, avontuur, verbinding en perspectief.

Wij leren je om vanuit self-marketing jouw effect op de markt met kleur en (geld)mindset te versterken zodat je
✓ iedere dag doet wie je bent
✓ de klanten aantrekt die je energie geven en het beste bij je naar boven halen
✓ je verdient wat je waard bent. 

Wij leren coaches en creatieve dienstverleners om zich helemaal vrij te voelen zichzelf te zijn in hun bedrijf zodat zij succesvol zichtbaar zijn.

Het is onze missie ondernemerscoaching in Vlaanderen naar een hoger niveau te brengen in het belang van de gezondheid van ondernemers en KMO-ondernemingen. 

Om onze missie te bereiken maken we video’s, audio’s, schrijven blogs, geven interviews en zijn we te boeken als spreker. Ook geven we webinars, workshops en organiseren we een opleiding voor ondernemers. 

Wij geloven dat wanneer je helemaal de vrijheid voelt om jezelf te zijn in je onderneming, je iedere dag kan doen wie je bent. Daarmee ligt je stressniveau lager en is de kans op een burn-out kleiner waardoor onze workshop en opleiding bijdragen aan de gezondheid van ondernemers en KMO-ondernemingen