Hoera! Krachtvrouwen bestaat 1 jaar!

Een jaar geleden. Het was maandag 6 februari 2017.

Ik – Vivian – zie mezelf nog mijn auto parkeren op de parking van Zenito, het ondernemersloket in Gent.Met alleen een idee in mijn hoofd heb ik me ingeschreven als ondernemer.Zot eigenlijk als ik er nu aan terug denk.Toch voelde ik toen, dat inschrijven als ondernemer de enige eerste juiste stap was.Nu weet ik dat ik daarmee de noodzaak gecreëerd heb om mijn brandend verlangen om te ondernemen in de wereld te zetten.Door die stap te zetten heb ik mezelf écht serieus genomen. Vanaf dat ik met het ondernemersnummer buitenstond ben ik gaan ondernemen.

Er zijn dit jaar heel wat draken verslagen. Nooit had ik gedacht vandaag de dag al te staan waar ik nu sta.

Dat ik mijn achtergrond in onderwijs en mijn ervaring met afstemmen en mindsetwerk in mijn onderneming zou onderbrengen had ik toen zelfs niet gevisualiseerd.

Nog altijd ben ik mezelf elke dag dankbaar. Mijn intuïtie volgen. Het doen op mijn manier heeft ervoor gezorgd dat ik vandaag de dag in heel korte tijd een mooi bedrijf heb neerzet waarin ik iedere dag doe wat me gelukkig maakt: bijdrage aan groei en ontwikkeling van coaches en creatieve dienstverleners.Neem jij jezelf serieus als ondernemer? Weet je hoe je dat doet? Wanneer je er tips bij kan gebruiken, download dan via deze link de Checklist ‘Neem jezelf serieus als ondernemer’.

Neem jij jezelf al serieus en wil je dat doen samen met de juiste mensen? Ben je een coach of creatieve dienstverlener en is het de hoogste tijd jouw bedrijf succesvol zichtbaar in de wereld te zetten?

Schrijf je dan nu in voor de workshop op maandag 19 februari.

Er zijn nog nog 5 vrije plaatsen.

Als trouwe lezer en omdat Krachtvrouwen 1 jaar bestaat, ontvang je van ons deze week (tot zondag 11 februari 23:59 uur) een korting waardoor je nu inschrijft voor €155 euro excl. btw. ipv €197 excl. btw. 
Geef hiervoor bij afrekenen de kortingscode succesvolzichtbaar in.

Zien we je 19 februari in Gent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *