Het leven kent alleen maar de beperkingen die je zelf in je hoofd creëert

We kunnen alles creëren in het leven waar we naar verlangen. 

“Je krijgt waar je het meest aan denkt” is een uitspraak die je misschien wel eerder hebt gehoord. Wat jij denkt, waar jij in gelooft zal zich manifesteren in je leven.

Na het overlijden van mijn man en de geboorte van onze tweede zoon op dezelfde dag heb ik (Vivian) enorme angsten ervaren. Ik was bang voor het leven. Ik was bang voor het moederschap. Ik was bang dat ik niet zo kunnen waarmaken waar ik samen met mijn man van droomden.

Hoe meer ik eraan dacht hoe groter mijn angst werd. Hoe meer angst ik ervaarde hoe meer gespannen mijn lichaam aanvoelde en hoe minder energie ik had. Het was als een vicieuze cirkel.

Het is me gelukt de cirkel te doorbreken, me terug veilig te gaan voelen in het leven wat me zo teleurgesteld had. Ik ben weer gaan vertrouwen op een positieve toekomst. 

Wat ik gedaan heb? Met mensen gaan praten waar ik energie van krijg en die me hebben geholpen om de stappen te zetten die ik wil zetten. 

Ik heb geleerd met afstand te kijken naar mijn gedachten. En door me af te vragen welke mogelijkheden er nog meer zijn om weer vertrouwen te krijgen in het leven en hoe ik toch een goede moeder kon zijn heb ik mijn perspectief vergroot.

Voor alles is een oplossing heb ik altijd gezegd. Zelfs als je verlangens en dromen heb die plotsklaps onmogelijk lijken te zijn. 

Wil jij leren hoe je jouw verlangens omzet naar realiteit waardoor je jouw leven kan leven op eigen voorwaarden? Schrijf je dan nu in voor het online zomerprogramma en leer deze zomer de 6 essenties waardoor jij moeiteloos jouw dromen en verlangens manifesteert. Klik op de link voor meer info. https://krachtvrouwen.lpages.co/zomerprogramma/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *